ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Цяла седмица празник за децата в Mall Plovdiv

Билет за кино или вкусен сладолед за всеки малчуган, занесъл рисунка с пожелание в търговския център до 30 май

Любимото място за пазаруване на пловдивчани отново изненадва с истински празник най-малките си посетители. А тъй като няма празник без подаръци, всяко детенце, донесло нарисувана картичка с пожелание за Mall Plovdivна рецепцияв периода от 24 до 30 май ще получи подарък. Вълшебната торбичка с дарове на търговския центъре пълна с двойни билети за Cinema City Bulgaria за дете с придружител или вкусни сладоледи от AFREDDO, MixBox или Dolce Fellini Mall Plovdiv.

Билетите ще важат само от 31.05. до 02.06. 2019 г. за детско филмче по избор,а талоните за сладолед – от 24.05. до 01.06.2019 г.

На самия празничен ден – Първи юни, пък от 11 до 19 часа на място любими филмови герои от „Парка на чудесата“ще очакват желаещите за снимка, а балони и забавни оригами отфилмчето „Сами вкъщи 2” ще бъдат предоставени от Синема сити.

Специално за Деня на детето и за да се чувстват добре в шопинг центъра малчуганите и майките им, вече са обновени стаите за преобличане и хранене. Българската марка за бебешки и детски стоки Kikkaboo предостави повивалници и аксесоари, които да осигурят удобството на родителите при посещение с малко бебе или детенце и да направи престоя по време на пазаруване и разходка по-приятен.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина