ГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Дядо Коледа и Орлин Павлов откриват коледните тъжества в PLOVDIV PLAZA

Коледната елха на новия мол светва този уикенд

Коледното настроение ще присъства в PLOVDIV PLAZA през целия месец декември с различни забавления, атракции и предложения за малки и големи.

Бляскав старт на празничните дни в PLOVDIV PLAZA ще завихри Дядо Коледа на 8 декември, от 17.00 ч. с помощта на не една, а цели три Снежанки, които ще му асистират в церемониалното светване на коледната елха на търговския център. Всичко това, а и не само, пловдивчани ще може да споделят пред сцената на източния атриум на мола, под вече познатия им LED екран.

Джуджетата на добрия Дядо Коледа са помислили за най-малките посетители на PLOVDIV PLAZA и първите късметлии от тях ще получат подаръци за Коледа.

Още малко, или още много любов, още много приятелство, още много емоция ще ни донесе Орлин Павлов с негов концерт на сцената на PLOVDIV PLAZA. Ще чуем най-популярните му хитове, а гостите на събитието ще могат да се сдобият с новия албум „Още малко…” с автограф на хитовия изпълнител.

Изненадите не спират до тук, в неделя, 9 декември от 11.30 часа, от PLOVDIV PLAZA са подготвили театър и представления за деца, включително дресура на земноводни животни.

В следобедните часове PLOVDIV PLAZA и Национален научен експедиционен клуб „ЮНЕСКО“ – България, Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ и Сдружение „Институт за граждански инициативи ЕТОС“ организират Коледен благотворителен концерт „Коледари с блага вест и здраве“ в подкрепа на Център за социална рехабилитация на деца с онкохематологични заболявания към УМБАЛ „Царица Йоана – ИСУЛ“. В програмата ще участват деца от различни творчески ансамбли от гр. Пловдив, ще бъдат организирани благотворителни работилници за картички с участието на децата посетители на PLOVDIV PLAZA.

В 14.30 ч. в неделя стартират първите работилници за коледни чудеса – картички, играчки и рисунки на деца, които която ще бъдат предоставени за продажба на Коледния щанд. А в 17.30 ч. на сцената ще запее младата и талантлива Деница Караславова, изгряла в Гласът на България тази година, отличничка от Хуманитарната гимназия в Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина