ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноБизнесВкусът на градаЖивотЗабавлениеНовини

Брънч по български в Капана

Менюто на най-новото заведение в квартала е вдъхновяващ микс от средиземноморска класика, авторски прочит на кухнята на Близкия Изток и почит към любимите български блюда

Сърцетo на културния артистичен квартал Капана не търпи празно. Както Под тепето ви съобщи през септември две заведения смениха стопаните и концепциите си по главната улица на квартала „Христо Дюкмеджиев“ и очертаха новото в края на септември Пренареждане на кулинарната сцена в Капана.

Така дойде и добрата новина, че в „Квартала на творческите индустрии“ всички почитатели на течението „Бичим айляк 2.0“ вече може да закусват след 10,30 до 15, 30 ч.

Любимото място за срещи на маса с приятели, както на пловдивчани, така и гостите на града – Капана, посрещна новооткритият ресторант „𝓛𝓪 𝓒𝓾𝓬𝓲𝓷𝓪 в Капана“, който отвори врати тази седмица на мястото на Tables.

Типично по капански новият собственик – дългогодишният международен шеф Мишлав Масалха, преплита в концепцията си тренда на мултикултурната кухня.

Менюто на заведението все още се развива, но идеята е да предлага вдъхновяващ микс от средиземноморска класика, авторски прочит на кухнята на Близкия Изток и почит към любимите български блюда.

Всички почитатели на късната закуска магот да се насладят на класически брънч предложения от световната кулинария, като Яйца Бенедикт, яйца Роял и авокадо тост, а специално за ценителите на българската кухня се предлага модерен прочит на обичаната от всички родна баница с истинско зряло овче сирене.


А шеф Мишлав обещава, че никой няма да си тръгне гладен и с редовното обедно меню.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по… More »

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина