ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеКриминалеНовиниСъдТемида

Рангел Бизюрев: Не съм искал да убивам Митко

„Не съм го удрял с цел да го умъртвявам. Не съм искал така да се случат нещата. Не съм искал да го убивам“. Това обясни пред съдията Рангел Бизюрев, който днес отговаря пред Темида по делото за убийството на Димитър Малинов в Цалапица. В днешното заседание на Окръжен съд Бизюрев на практика направи признания за причиняване на смъртта на Малинов и даде подробности как се е стигнал до трагичния резултат от конфликта между двамата.

Той разказа в подробности близо час и разкри, че с Митко са се сбили, след което е настъпила смъртта на жертвата.

Бизюрев се завърнал от Германия и по време на събиране с приятели научил, че е бил обиждан от Димитър Малинов. Това го предизвикало да тръгне с колата към дома на Митко, заедно с Борислав Динков, един от близнаците. Бизюрев и Малинов се срещнали пред къщата и започнала разправията. След размяна на реплики Рангел бутнал Митко, той залитнал и паднал на коляно. След което отговорил силово и двамата се сборичкали. Бизюрев нанесъл няколко удара, но отрече те да са били в областта на главата. Заяви, че не е видял кръв. При нанесени два удара Димитър Малинов се присвил на две от болка, а Рангел продължил, като нанесъл удар с коляно в корема. Тогава Митко паднал на земята и казал на Рангел за спре, тъй като го е ударил лошо. Така и станало.

Рангел и Борислав тръгнали, а на потегляне с колата видели Митко да се изправя. Малко по-късно обаче минали с автомобила от същото място и намерили Малинов по гръб на земята. Проверили за пулс, но такъв нямало. Бизюрев са паникьосал и заедно с Борислав натоварили вече мъртвия Димитър в багажника на колата, викнали другия близнак Валентин. Отишли в близост до сметището, изкопали дупка с лопата и кирка и заровили тялото.

Делото продължава с разпити на свидетелите на убийството. Последното заседание за свидетелства ще се проведе на втори септември.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Най-попyлярното и eфeктивно сpeдство за отслабванe в света блокиpа апетита и човек отслабва без усилия. Сега няма нужда да ходите на диeти, да ходите на фитнeс, да се измъчвате от глад. Помага на абсолютно всички, пpосто опитайте и завинаги ще забpавите за излишните килогpами. Ето това лeкаpство:–- https://use.my/ketoex

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина