ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътЖивотИзбор на редактораМненияНовини

„Прости ни, Апостоле, че си под ботуша на окупатора!“

Снимки: Ангел Парвановски

„Прости ни, Апостоле, че си под ботуша на окупатора!“. С този лозунг десетки пловдивчани се отправиха тази вечер към паметника на Съветската армия на върха на Бунарджика, до който с флашмоб отбелязаха Деня на жертвите на Народния съд и комунистическия режим.

Альоша бе „запален“ и „взривен“, а на върха на хълма бяха разпънати транспаранти „Вашият Христос погуби нашите освободители!“ и „Време е да освободим Альоша от наряд“.

Участниците в събитието бяха повече от категорични, че съветски паметник няма място на „Върха на Пловдив“. Те припомниха, че монументът Альоша е символ на окупацията на България, унищожението на държавата и изтреблението на елита на нацията в дните около Народния съд.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. Ревете срещу бившите окупатори докато вземате пари от настоящите. С нищо не сте по различни от гърчеещите се през 19 век нито от доносниците след 44та. Държите го угодно на чужда власт, лицемерно скрити зад пошла пропаганда. Толкова сте вредни, колкото и тия, срещу които платено роптаете.

  2. Омръзна ми да повтарям, че паметника на Левски е създаден преди паметника на Альоша и съответно ситуиран на сегашното му место! Да го бяха сложили на върха, да ама не!

  3. Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя–– https://do.my/biox

    1. Узнасилвател не само ба българки и на пловдивчанки, НЕ…

      А също и на българци както и ма пловдивчанци!

      ЧЕСТИТ ВТОРИ Ф, МАЙНИ, ЗА МНОГО Г!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина