ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътЖивотИзбор на редактораКултураНовини

Фантастичен старт на Киномания в Пловдив с „Уроците на Блага“

„Уроците на Блага“ даде старт на Киномания в Пловдив снощи в Lucky Дом на киното. Българското предложение за Оскар и носител на множество награди от престижни европейски фестивали се прожектира премиерно под тепетата в препълнената 1 зала на Лъки, а лентата представиха лично режисьорът Стефан Командарев, актрисата Ели Скорчева и копродуцентът от немска страна. Публиката аплодира дълго на крака българският „социален трилър“, както го определи „Варайъти“. Хората в кино салона пък го определиха като шедьовър на съвременното българско кино. Филм на изключително световно ниво.

„Думата достойнство е в центъра на „Уроците на Блага““, заяви режисьорът Стефан Командарев пред публиката. Ели Скорчева, която се завърна в голямото кино след 30 години отсъствие от екрана заяви, че чисто професионално не гледа на въпросните 3 десетилетия като загуба, а напротив, като урок по достойнство. Тя се срещна много близки приятели в Пловдив- Ели Скорчева е родена в квартал Мараша.

Преди да излязат пред публиката в кино салона, Командарев и Скорчева бяха гости в поредицата „Успешните“ в клуб Фарго.

„Уроците на Блага“ тръгва по кината през декември.

Очаквайте подробности от разговора с двамата!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. „ФАНТАСТИЧЕН“
    „СТАРТ“
    „СТАРТИРвА“ фместо ЗАПОЧВА…

    са думи с които посредственНи журналя гарантирано могат да провалят и да издънят даже и на-добрам висока и благородна Тема.

    Все едно Конферансието пред микрофона да започне възхвалата със

    ПР7ДНЯ.

    (нищо лошо де, разбира се, като за Град хем ДРЕВЕН пък „ВЕЧЕН“ кис-кис)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина