АктуалноГласовеГрадътЗелен градМненияНовини

„Градини и паркове” предизвикват задръствания по ул. „Лев Толстой” с ръчно поливане на дърветата там

По цялото продължение на улицата пред хотел Империал засадиха десетки дървета, но не направиха поливна система

Служители на „Градини и паркове” предизвикват сериозни задръствания току що асфалтираната улица „Лев Толстой”, тъй като поливат ръчно новозасадените дървета по тротоарите. Получихме сигнал как екип на общинското предприятие обгрижва с маркучи зеленината пред хотел Империал, като спира буса си на аварийни на всеки няколко метра. Така, разбира се, се блокира движението в едната лента по трасето и освен тапите, които стават, се създават предпоставки за ПТП.

„Пълен абсурд. Засадиха десетки нови дръвчета там, а не се сетиха да направят поливна система по време на скъпия и продължителен ремонт на улицата . Поливната система щеше да им излезе много по-евтино от ръчното поливане в този му вид. Освен това на „Градини и паркове” явно нафтата не им е скъпа, тъй като през цялото време двигателят на буса работи и освен всичко замърсява въздуха. Класически пример за неадекватност”, се казва в сигнала до Под тепето.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Поливането, в тези жеги е съвсем нормално и изцяло подкрепям! Липсата на поливна система, за дървета по улица – е неоправдана и показва единствено неразбиране на темата.

  2. Поне с лейки да поливаха по тротоара, а не с този бус.

    Жалко за ремонтираната иначе
    добре улица… велоалея също щеше да е хубаво да има

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина