ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Великденски Базар Капана се мести в Цар-Симеоновата градина

Базар Капана се завръща през април, по случай Великденските празници, но на друго място. Роденото в квартала на творческите индустрии събитие се мести в Цар-Симеоновата градина, която ще приюти пролетния базар.

Вместо Малката главна, новия дом на Базар Капана между 29 април и 02 май ще бъде паркът в сърцето на града. „Новото място на провеждане ще предложи едно различно преживяване на посетители, с много повече безопасно пространство, на което ще може да откриете най-емблематичната част от Капана Фест – големият авторски базар за ръчно изработени продукти и занаятчийски храни”, съобщават организаторите на събитието.

Над 100 български автори ще покажат изделията си в рамките на базара. Ще се насладим и на отбрани вкусове от майсторските ръце на най-добрите родни и международни производители на качествени храни и напитки, а музикалната селекция за цялостното настроение отново ще поверим на момчетата от My-vinyl.com.

Организаторите обещават да превърнат алеите на знаковия парк в истинска Великденска приказка, която да бележи серия от тематични базари и изложения, които да припознаят българските обичай, свързани със занаятчийското и творческо дело. По традиция Базар Капана ще донесе и много изненади, които тепърва предстоят да бъдат разкрити.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина