ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеКултураНовини

Съкращават половината от екипа на Фондация „Пловдив 2019“ (ВИДЕО)

Половината от екипа на Фондация „Пловдив 2019” ще бъде съкратен в най-скоро време. Това съобщиха кметът Здравко Димитров и заместникът му Величко Родопски. „ Намаляваме хората във фондацията. Г-н Родопски искаше двама-трима да останат даже”, каза Зико.

„От 24 човека ще останат около 12 души екип. Има още проекти, които трябва да довършат, освен това пуснаха още две отворени покани за нови проекти на обща стойност 1,5 милиона лева. Фондацията ще продължи да работи и догодина, защото тогава изтичат всички проекти. Има решение на общинския съвет, с което трябва да се съобразим”, обясни зам.-кметът по финанси.

Той уточни, че тази година за културния календар за предвидени около 2,2 милиона лева, а фондацията ще разполага с два милиона лева. Това са средствата от наградата „Мелина Меркури”.

Кадрови промени в ръководството на „Пловдив 2019” не се предвиждат.

„ Вършат си работата”, подчерта Здравко Димитров.

 

 

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето.… More »

4 коментари

  1. А другата половина какво ще правят? Ще продължат да лапат обществени средства? Публикувайте списъка на всички лапачи в тази фондация и заплащането, което получават от създаването й. Да ги видят хората!

    1. БаскетБОЛНИЯТ МОЗЪКЛИЯ не успява да схване, че Културата на КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ РЕАЛИЗЪМ е базирана също на търсене / предлагане. Както всяка шкембеджийница.

      БилетоПРОДАВАЧКАТА изгасва без билетоКУПУВАЧИ (самоубийци, предвид надвисналия южноафрикански Вирус който с едно намигване те заразява от отсрещния тротоар).

      Както множество поприща, професии, „образования“ и спортове, нуждаещи се от ТЪЛПИ БУДАЛИ.

      Та Пловдив’2021 „пуснаха още две отворени покани за нови проекти“ така че да има и за Пловдив’2222 както и за Пловдив’3333 – понеже от гражданството на СелСъвета не се намери никой да им каже, че 2019 е МИНАЛО, бешело, история, а не …цица!

  2. СЪС НАБЛИЖАВАНЕТО НА ГОДИНА 2019 ЕСК!) СЛЕД НЕПРЕДВИДЕНАТА ПО „ПРОГРАМИТЕ“ НА МОЗЪКЛИИТЕ КРИЗИСНА ГОДИНА 2020 СЕГА ВЪВ 2021 СЛЕДВА ДА СЕ УДВОЯТ ЩАТНИТЕ БРОЙКИ ВЪВ ЯСЛАТА.

    ПОВЕЧЕ РЪКОЕОДИТЕЛИ СЛЕДВА ДА СЕ ПОКАНЯТ ОТ ЮЧБУНАТ, ОТ КОНЬОВИЦА (И П.К.П.!) ЩОМ: (цит:) „…още проекти, които трябва да довършат, освен това пуснаха още две отворени покани за нови проекти…“

    К’ВИ „ПРОЕКТИ“ ПО „ПРОГРАМИ“ К’ВИ ПЕТ ЛЕВА БЕ КМЕТЕ, Я ДА СЕ БЯХТЕ ОСВЕСТИЛИ И ЗАКРИЛИ ТЪПОТИЯТА ТОТЕВА, ЧЕ СЕ Е ЗАДАЛ ЮЖНОАФРИКАНСКИЯТ ВИРУС!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина