ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеИзбориМненияНовини

Локалите на Асеновградско шосе ще са готови до края на май

В Пловдив са глезени, не може да отиде сто метра на кръговото да се завърти- трябва да има локал. Но само мир да е, коментира премиерът Бойко Борисов

Министър-председателят и Дани Каназирева инспектираха пътя Юговско ханче- Лъки- Смолян, областният управител с молба за Околовръстното на Пловдив

Локалните платна на Асеновградско шосе ще бъдат завършени до край на май, преди срокът за изпълнение, който е август. Това отчете областният управител Дани Каназирева пред премиера Бойко Борисов, на днешната им инспекция на пътя Юговско ханче- Лъки- Смолян. С тях бяха  вътрешният министър Христо Терзийски и Николай Нанков.

„ Разширяваме 20 км от трасето на пътя Юговско ханче – Лъки. В момента се извършват дейности по разширяване на габарита на пътя до 7 м, укрепване на скални откоси и фрезоване. През пролетта стартира и асфалтирането на участъка”, обяви Борисов.

„ В Пловдив са глезени, не може да отиде сто метра на кръговото да се завърти- трябва да има локал. Но само мир да е”, коментира на шега министър-председателят.

Каназирева използва случая да отправи молба за реконструкцията на Околовръстното шосе на Пловдив. Николай Нанков обеща, че до няколко дни ще решение за отпускането на средствата.

„Другата седмица. И да се оправи времето”, отбеляза премиерът Борисов.

Той посети и Лъки, където преди няколко дни бяха евакуирани жители на града заради задействало се срутище.

„ Още днес ще заседава Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане, за да отпусне правителството 470 000 лева на община Лъки за спешни укрепителни дейности, така че да се предотврати опасността от голямо срутище в региона. Ще действаме бързо, както действахме в Своге, както действаме навсякъде”, каза Бойко Борисов на място.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Абе, не видях Айляка до Бойко и Дани…Или съм пропуснал нещо, или е многозначително…Ако Бойко сколаса да оправи и околовръстното има един един глас от мене! Ако дойдат Корни, чалгаджиите и бабикяните +, майка плаче – айляк до айляка, мила моя майнольо…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина