АктуалноИзбориНовини

Георги Гергов: Обновлението на партията се случва, очевадно е!

PСR тестът му е отрицателен

Градският и областен лидер на социалистите обвини медиите, че внушават как Столетницата е застаряваща партия

Обновлението на партията се случва, очевадно е! – това заяви на първата си пресконференция като нов градски лидер на БСП в Пловдив Георги Гергов, който все още е и действащ областен такъв. Той бе избран на отчетно-изборна конференция в събота.

Той е “новият” лидер на червените в Пловдив

Няма да подавам оставка от областната структура, няма нещо, което да ви притеснява, текат конференции, ще има избор, коментира положението си след журналистически въпрос  той.

Предстои Градският съвет да избере и бюро.

„Ние си имаме начертан път и го следваме. Това, което е било вчера по изборни кампании е било вчера. Предлагам да работим за нашите идеи, за нашата политика и за нашата партия.

Въпреки, че по медиите се води една такава политика, че БСП е застаряваща. БСП е БСП, ние няма да изчезваме, ние оставаме!“ – заяви още Гергов.

Припомняме, че думите Столетницата в Пловдив остарява са на досегашния градски лидер Красимир Трифонов в публичен отчет на Градска конференция. „Демографски срив в редиците е проблем за партията под тепетата. Средната възраст на БСП в Пловдив е 58 години,“ отчете тогава лидерът.

Във връзка със съмненията за манипулации на избора и критиките към него, той заяви, че е няма някой, който да е на сила в партията, всеки е по желание и убеждение.

„Аз приех този пост не заради друго, а искам да завърша, това което съм започнал. Защото ми се лепят етикети – от свинар, до мафиот, олигарх и така нататък. Може да ми пришиват всичко –  ДПС и други, кой е с ГЕРБ и т.н – аз си имам партия“, коментира още бизнесменът.

Той показа резултата от своя PCR, който е отрицателен.

Георги Гергов заяви на присъстващите журналисти, че е готов да отговаря на всякакви въпроси.

Очаквайте подробности.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина