Търсят се професионалисти в център за деца с аутизъм

Под небето

Център за деца с аутизъм "И аз мога" набира хора за добра кауза

Надеждата на едно дете се оформя според начина, по който света го приема. Фондация "И аз мога" е създадена през 2006 г., а в гр. Пловдив е открита през 2015 г. Центърът се намира в сградата на ДКЦ VI, ет. 3. Работата не е на кабинетен принцип, а в екипи по определени проекти, които помагат на деца с аутизъм да се социализират и почувстват по-добре. Мотото "И аз мога" има за цел да подобри живота на децата и да им докаже, че светът има нужда от тях, така, както от всеки останал. Днес инициативата получава безвъзмездна подкрепа и помощ от много партньори от различни сфери като спорт, изкуство, медии и бизнес. 

Фондацията осъзнава, с колко сериозна и отговорна задача се е заела, затова набират мотивирани специалисти, които имат желание за развитие с децата и техните семейства. Търсят се логопеди, психолози, специални педагози или студенти по специалностите, последен курс. Владеенето на английски език е предимство.

Кандидатите, които биха искали да се пробват, могат да изпратят данните си, съответно: CV, мотивационно писмо и актуална снимка на адрес: [email protected] За повече информация може да се свържат с Десислава Енева на телефонен номер: 0885 277 342

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.