Peugeot атакува Автомобилен салон Пловдив с революционна програма JUST DRIVE

Под небето

София Франс Ауто традиционно посреща посетителите на Автомобилен салон Пловдив пред палата номер 7
Image title
Ще бъдат представени 16 експоната от гамата на  Peugeot, като при леките автомобили, акцентите са най-новите модели на марката – 308, 508 и iOn, а лекотоварната гама представя термоизолирани Partner и Boxer. Експозицията се допълва от скутери и велосипеди Peugeot.
Програмата JUST DRIVE е нова програма за пълна сервизна поддръжка на автомобили Peugeot, която позволява на клиента да се отдаде единствено на удоволствието от шофирането. JUST DRIVE включва не само периодичните прегледи, смяна на масло, филтри, консумативи, работни течности, но и всички износващи се части – накладки, дискове, амортисьори, съединител и др. Предлагат се три пакета JUST DRIVE: Acess, Active и Allure, които включват пълна поддръжка до 4 и 7 години или пробег съответно до 60 000 км, 100 000 км и 150 000 км. С тази програма се дава възможност на клиента да забрави за бъдещи разходи по поддръжката на автомобила и да се отдаде на емоцията, която всеки автомобил Peugeot предоставя. Услугата е нова за България. Поемайки пълна грижа за автомобила от самата покупка, 5-годишната производствена гаранция и програмата JUST DRIVE спестяват  разходи на клиентите и им осигуряват спокойство и сигурност. JUST DRIVE Access ще бъде подарък към всеки закупен нов автомобил само по време на Пловдивския панаир.
Предложението се допълва от изгодния собствен лизинг на София Франс Ауто с промоционална лихва 4,9%, фиксирана за целия период на лизинг – от 1 до 5 години, без административни такси за обслужване.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.