Актуално

Бандити влезнаха със стената в офис на Каназирев

Опразниха сейфа на съпруга на герберката Дани Каназирева


Дупката, през която са се вмъкнали обирджиите
Ловки обирджии направиха удар като по учебник тази нощ и изправиха косите на хората на Бойко Борисов в Пловдив. Бандитите влезнаха заедно със стената в офиса на Тодор Каназирев- съпруг на герберка номер едно под тепетата Дани Каназирева, а престъплението като от холивудски екшън бе прието от мнозина нейни съпартийци като политически удар. По първоначални данни, обирът е извършен посред нощ, от група супер професионалисти, които са решили да влезнат в офиса на фирма “Терикс” по нетрадиционен начин. Направили дупката в стената, близо метър на метър, за около половин час, след което срязали фирмения сейф и си тръгнали с цялото му съдържание-  пари, документи и два пистолета. Все още не е ясно за каква сума става въпрос, но през деня тръгна слуха, че в касата са се пазели част от средствата за предизборната кампания на ГЕРБ. Съмненията тръгнаха, след като обирът съвпадна с официалния старт на офанзивата на Бойко и хората му към следващия парламент. Докато бандитите са организирали супер удара си, столичният кмет е държал реч на площада. Самата Дани Каназирева беше бяла като платно днес.
Дани Каназирева
Тя отказа всякакъв коментар. Безмълвен остана и съпругът й. Дръзкият обир вдигна на крак полицаите, които цял ден правеха оглед на новата кооперация на бул. “Марица”. Странното в случая е, че почти всички живущи в сградата са чули шумове посред нощ, но не са проверили какво става и не са сигнализирали на органите на реда.
Дружеството на Тодор Каназирев “Терикс” се занимава с продажба на кафе и автомати за топли напитки. Фирмата няма нищо общо с общинската съветничка Каназирева, която е една от сигурните бъдещи депутатки от Пловдив.
 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина