ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътМненияНовиниПод ножа

„Не сме забравили” и „Няма да простим” върху Альоша

Заляха паметника с червена боя в навечерието на 75-ата годишнина от Народния съд

„Не сме забравили” и „Няма да простим” изписаха върху основата на паметника на Альоша неизвестни извършители тази нощ. Монумента бе залят с червена боя в навечерието на 75-ата годишнина от Народния съд. Полицията издирва извършителите, съобщават от Радио Пловдив.

От администрацията на Централен веднага са реагирали и в момента  почистват паметника на върха на Бунарджика. Кметът на района Георги Стаменов отбеляза, че съвсем скоро ще има видеонаблюдение на целия хълм, като камери ще следят денонощно и самия монументален комплекс. В момента видеонаблюдение има само в източната част на хълма, където бяха вложени 2 млн. лева за реновиране.

Снимка: Живка Танчева, Радио Пловдив

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. Когато Гърневски тръгна да го събаря му обърнах внимание,че отдолу 2 квартала заминават!Той да решава,и отговорноста е негова!Попочеса се по дебелата глава и до там!После им предложих да направим въртящ ресторант,като го използваме за основа!Нямаше да е скъпо,показах им сметките!И червени и сини се насраха от шубе!Повече не съм се занимавал с тия недоразумения!

  2. Поздравления за акцията. Съветската ватенка няма място в Пловдив, още по-малко над града. А безродниците, слугували на руските интереси, продължават да унищожават България.

  3. Команоидната измет няма място 21 век! Но за жалост тези уроди не са си тръгвали от България! Продължават да управляват страната все още! Пребоядисани,с по модерни дрехи и прически,но пак те! Изедническа измет!

  4. Тези, на които ви харесва над главата ви да се извисява окупатора и да ви гледа сериозно изпод вежди да не би а-ха а-ха да пожелаете да си върнете независимостта, сте тотален срам и позор за тая държава и народ. Отивайте да живеете по някакви затънтени села и да ви няма сред цивилизацията, дърпате ни в кочината си.

  5. Евала евала на тези които понацапахте руския “паметник”. Радостно е , че има хора които не са забравили и помнят тази печална част от историята ни. Подкрепят ви повече хора от колкото тези, които ви критикуват за извършеното. Бъдете сигурни. Keep Walking!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина