ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноКриминалеНовиниСъд

Тримата мъже, отвлекли и били мъж в Пловдив, заради чат с жената на единия

В Районен съд – Пловдив днес след обяд започна заседание за определяне на постоянна мярка за задържане на трима мъже, отвлекли и били пловдивчанин, заради чат с жената на единия.

Петър Истилянов, баща му Цвятко Истилянов и приятелят им Валентин бяха доведени в съдебната зала с белезници, където Районната прокуратура поиска те да бъдат задържани в ареста докато трае разследването срещу тях.

Припомняме, че 28-годишният Петър, баща му и Валентин бяха арестувани в неделя за закана за убийство, отправена към 39-годишен пловдивчанин. Задържането им бе по сигнал на съпругата на Петър, която по-рано през деня получила клипове от мъжа си, на които се вижда как тримата мъже издевателстват над жертвата – техен семеен приятел – Стилян. Пред полицаите в Пето районно тя разказала, че съпругът и бил много ревнив и след като видял, че си е писала с пострадалия първо я малтретирал, а след това излязъл от дома им. Малко по-късно започнал да ѝ изпраща клиповете с насилие.

Съдът постанови мярката на задържаните и привлечени в качеството им на обвиняеми – Валентин за престъпление по чл.144, ал.3 вр. ал.1 вр. чл. 20 ал.2 вр. ал.1 вр. 26 ал.1 от НК и по чл.142 А ал.1 вр. чл. 20 ал.2 вр. ал. 1 от НК, Петър за престъпления по чл.144 ал.3 вр. ал.1 вр. чл. 20 ал.2 вр. ал.1 вр. чл.26 ал.1 от НК и по чл. 142 А ал.1 вр. чл. 20 ал.2 вр. ал.1 от НК и Цвятко за престъпления по чл. 144 ал.3 вр. ал.1 вр. чл. 20 ал.2 вр. ал.1 от НК, да се гледа при закрити врата, заради информация от интимно естество.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина