ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноБългарияКриминалеНовини

Четирима полицейски началници си отиват след трагичния инцидент в Пловдив

Четирима полицейски началници в Пловдив си отиват от заеманите постове след министерска инспекция, стана ясно преди минути. Новината съобщи служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов. Той посети днес по обяд Областната дирекция на ведомството в града под тепетата, като пристигна по спешност след вчерашния инцидент, при който 6-годишно момче застреля баща си – полицай , в сградата на Специализираните полицейски сили в Пловдив.

Припомняме, че Шефът на полицията в Пловдив е готов да си подаде оставката, поискана му от Стоянов, както Под тепето ви съобщи по-рано днес.

След като се срещна с ръководния състав на полицията в града и се запозна с информацията по случая министър Калин Стоянов заяви, че всички по веригата трябва да понесат отговорност.

„Вчера поисках оставката на шефа на ОД МВР Пловдив. Днес съм на мнение, че и началникът на „Охранителна полиция“, началникът на сектор „Специализирани тактически действия“ към ОД МВР Пловдив трябва да освободят заеманите постове, а днес вече отстраних и началника на „Специализираните полицейски сили“.

Той определи случилото се като „тежък и нелеп инцидент“.

Калин Стоянов не коментира кой ще оглави дирекцията след оставката на Чергов.

Очаква се това да стане ясно утре.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по… More »

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина