ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътЗабравеният градЗелен градИзбор на редактораМненияНовини

Открийте разликите: Река Марица сега и преди 8 години

8 години. Точно толкова е била нужна на неподдържаната растителност в коритото на река Марица да се превърне в истинска джунгла. Наша читателка ни прати снимки от високо на реката между Герджика и Пешеходния мост от преди 8 години, и от днес. Няма нужда да ви призоваваме да откриете разликите- те са крещящи и се виждат от космоса.

Гледка отвисоко към реката преди 8 години
Същата гледна точка към Марица от днес

В контекста на това сравнение, само след месеци би следвало гледката от същата тази позиция да се доближи до панорамата от преди 8 години. Почистването на коритото на Марица от буйната растителност стартира на 11 април, като крайният срок за изпълнение на дейностите по протежението на реката в рамките на града е 90 дни.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето.… More »

7 коментари

    1. Спокойно човеко, сега таекуондиста ще оправи всичко! Той е голема работа ! Ако не е той, на следващите избори някой щангист ще реши проблемите, ако все още съществува такъв град.

    2. Ами Тотю защо забравяте? Ако някой от хотелите му бяха блуза до Марица, можеше да са почистили реката.
      Има си районни кметове, през чиито райони реката преминава и не бива да ги подминаваме. Някои от тях само с градинки и шадраванчета се занимават.

  1. Хайде да си припомним, през тези 8 години коя партия управлява и коя продължава след последните избори . А кои ги избираха и продължават да ги избират ? Верно, имаме вече автобуси без климатици и минаващи през 40 минути по безкрайно променящите се маршрути поради вечните ремонти. Е нали помните : „Работа, работа, работа “ ама за няколко души . Е защо сте недоволни уважаеми избиратели ?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина