ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътИзбор на редактораНовини

Изоставеният град: Дупка зее 2 седмици в центъра

Голяма дупка на важна вътрешноквартална улица в центъра зее от 2 седмици без грижи от градската управа. След ремонт от ВиК на улица „Крали Марко“ бе изринато голямо пространство в средата на април, пишат читатели на „Под тепето“.

Оттогава купчина павета стоят на тротоара и пречат на пешеходците, а майки с колички или трудноподвижни лица изобщо не могат да използват тротоарната част. Дори да приемем, че след зариването на дупката е нужно известно време за слягане на земната маса, вече минаха 15 дни и няколко дъждовни дни, какво чакат отговорните институции, оплакват се пловдивчани.

На няколко места в близките метри паважната настилка е в лошо състояние и паветата не са подредени адекватно, за което едва ли някой ще обърне внимание, пишат още гражданите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

10 коментари

  1. Навремето, когато Тотев се захвана с хотелиерство, павираха наново улицата му толкова качествено, колкото на нито един от ремонтите, дето ги направи. Няма в града толкова равен паваж. Или е на ями, или паветата са едно нагоре, друго надолу, като на Отец Паисий. А гледам наскоро, дошъл му друг акъл, асфалтирал я. И пак идеално.

  2. ВиК никога никой не ги притеснява. Стоим си без вода разкопани. Нека отговорят на журналистите, защо не си възстановяват след ремонт. Защо? А водата стана изключително скъпа!

  3. Таекуондист , баскетболист, едва завършил автото с 3… какво очаквате ?като ги избира тъпата администрация , а другите са за гъби, така ще е…

    1. Що не питате ВиК , плащаме си водата, ама те като разкопан, нищо не правят. Някой път даже не я пускат. Изоставени он ВиК. Идете и питайте там, не просто написана една статия, ама що ли?

  4. Така е, каратиста сега е в кампанията на сикаджиите, тря се обърне внимание на хранилката,,,гражданята да га духат, както винаги.

    1. А, бе, що просто праскате статия , ей, така. Ами идете и питайте ВиК, що не си вършат работата. Разкопаят ни, нямаме вода и после чакаме.

      1. Е защо тези които си плащаме данъците и осигуряваме заплатите на кмета и раздутата администрация да питаме ВиК. Това е работа на тях, нали за това ги избрахте. Ама сега са заети да уредят Боко и търтейте в Парламента.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина