ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътЗабравеният градКултураНовини

Дъжд от камъни по улица „Цар Иван Александър“ покрай „опасната“ красива къща

Разрущаването на красивата стара къща на улица „Цар Иван Александър“ продължава, макар и трудно. Напълно здравата сграда, която се премахва с прословутия „План за безопасност“, тъй като била потенциално опасна, най-накрая стана и реално опасна. Но не защото е „стара“, а заради рушителите ѝ.

В петъчния ден камъни полетяха из целия своеобразен площад, на който се събират няколко улици и акцент на който е именно тази къща. До късно през деня майстори събираха отломки от улиците и тротоарите наоколо, които летяха във всички посоки след събарянето на прекрасния парапет на горната тераса. Старият уж опасен парапет се предаде само пред мощните щипки на модерна техника.

Отношението е същото, каквото свързан инвеститор има и към къщата в Капана, където тротоарът и улицата пропаднаха от двете страни и прекъснаха куп комуникации в квартала.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Колко още здрави и красиви сгради , останки от стар Пловдив ще се събарят за да се строят грозни блокове с лошо качество и архитектурно невписващи се в пейзажа. Градът все повече заприличва на кич.

  2. Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:–– https://do.my/xbio

  3. Здравейте г-н/г-жо

    Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем, вариращ от €2000 до €10,000,000 при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви.

    Така че, ако имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас по имейл:

    Имейл: didierdf93 @gmail.com
    Имейл: didierdf93 @gmail.com

    1. Кметовете – този на голяма община, и този на район Централен не се намесват, защото и двамата са силно независими хора – нищо не зависи от тях просто :))
      А на Владо Темелков одеве му чета в личната-общинска фейсбук страница на общината, че утре щял да учи районните кметове да си вдигали телефоните. Моля, някой да му обясни на това момче, че районните кметове се избират самостоятелно и не са на подчинение нито на кмета, нито на някой от зам.-кметовете, че нещо явно му се губят фундаментални текстове от Закона за местното самоуправление и местната администрация.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина