ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноБългарияГрадътИзбориНовини

Първа партия обявява кандидат за кмет на Пловдив

Политическа партия Възраждане ще се окаже първата, която ще обяви кандидатура за кмет на втория по големина град в България за предстоящите местни избори. От централата на националистите съобщиха, че този петък – 4 август 2023 г. (петък) на пресконференция в БТА – Пловдив ще представят кандидата си за кмет на града.

Точно преди месец Костадин Костадинов обяви пловдивчанин за кандидат за кмет на София.

Двете спрягани имена за Пловдив са тези на депутатите Ангел Георгиев и Емил Янков.

Припомняме, че до момента нито една от партиите не е съобщила номинация.

Първата ясна непартийна кандидатура е на адв. Тони Стойчева. След нея се самоздигна и Географът Николай Иванов за втори път. Той обяви, че ще се бори на местните избори наесен да управлява Пловдив с амбицията да го направи столица.

ПП още няма кандидат за кмет на Пловдив – ВИДЕО. От коалицията за сега очертаха Профилът на кмета на Пловдив: почтен, интелигентен, визионер, да умее да слуша експертите.

Социалистите под тепетата издигнаха Минка Сърнешка за район централен – БСП залага на кандидат за кмет с десен профил?

От ГЕРБ излъчиха вътрешнопартийни номинации, които изпълнителния орган трябва да одобри, а още през миналата есен лидерът им Бойко Борисов обяви, че Здравко Димитров няма да е кандидат-кметът на ГЕРБ за Пловдив.

След като преди месец Костадин Димитров обяви пловдивчанин за кандидат за кмет на София, сега идва в града на тепетата. Припомняме, че до момента нито една от партиите не е съобщила номинация.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Иван Калоферов е името на следващияткмет на Пловдив! Колкото и да се крие от журналисти с други интереси! Само той носи със себе си истинска промяна и морал. Тези партии унищожиха всичко хубаво за последните 20 години!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина