ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноНовиниСъд

Куката пред съда: Ние сме известни, всеки иска да се снима с нас

Съдът остави за постоянно в ареста Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката, обвинени в хулиганство с изключителна дързост

Ние сме известни, всеки иска да се снима с нас. Момчето само дойде, поиска да се снима. Сценарият бе негов и аз казах, че за мен е пълна простотия.“ Това обясни пред Районен съд – Пловдив Тодор Чалъков – Тошо Куката, който заедно с Петко Атанасов – Чеченеца и Даниел Йорданов – Емили Тротинетката, са обвинени в хулиганство с изключителна дързост, заради клипа с момче със специални образователни потребности, направен в мол Пловдив и пуснат в социалните мрежи.  

Прокуратурата погва „инфлуенсъри“ заради гавра с момче със специални потребности

Тримата обвиняеми заявиха пред Темида, че Денислав Делчев, който се явява свидетел по делото и жертва на гаврата, е искал да бъде с тях и да е известен като тях.

Чеченеца, Куката и Емили поискаха да бъдат снимани в съда – ВИДЕО

Пред съдията Тодор Чалъков и Даниел Йорданов заявиха, че лицето, наричащо се Емили, е получило заплаха от Стоян Карапанов, че ще бъде залято с киселина, изнасилено и пребито, ако хвърли вината за случилото се на Тошо Куката.

Тези твърдения напълно объркаха и съдията, и прокурора и адвокатите на обвиняемите, както и журналистите в залата, тъй като не стана ясно защо в цялата история се намесва четвърто лице.

Чалъков каза още, че: „горкото момче преди видеото отиде е удари в тоалетната една линия“.

Той също обвини майката на Денислав, че е поискала 5000 лева от Емили с Тротинетката, за да не излиза пред медии и да не ги съди до дупка.

Адвокатите и на тримата поддържаха тезата, че исканата от Прокуратурата „най-тежката мярка за неотклонение“ спрямо подзащитните им е нецелесъобразна и незаконосъобразна. Те твърдят, че няма доказателства за извършени хулигански действия с изключителна дързост. По думите на защитниците също така няма принуда и насилие над момчето от клипа, за да участва в него.

Защитата също подчерта, че Куката и Чеченеца имат стари криминалистични прояви и присъди, за които са реабилитирани, няма опасност да извършат друго престъпление и да се укрият.

„Обвиняемите просто искат да бъдат популярни, не да вършат престъпления“, заяви защитата на Емили с тротинетката. Тя добави, че момчето от видеото е симпатизирало на тримата и искало да стане като тях.

Адв. Георги Кутриянски, който представлява Тошо Куката също заяви, че това, че клиентът му търси известност не го прави престъпник.

Припомняме, че тримата бяха задържани с прокурорско постановление за 72 часа – Чеченеца и Куката остават в ареста – ВИДЕО.

След заседание, съдът остави за постоянно в ареста Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето.… More »

7 коментари

  1. Откъде изникнаха и тия олигофрени…..
    Айде за нещото с тротинетката много безсмислени репортажи видяхме, ама останалите откъде се взеха

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина