ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноВластИзбориНовини

Партията на Стефан Янев тръгва на избори от Пловдив – ВИДЕО

Лидерът не дойде за регистрацията на листите, но открива надпреварата за извънредния парламентарен вот в града под тепетата на площад „Съединение“  

Коалиция „Български възход“ е регистрирала пълни листи с по 22-ма кандидат-депутати и за двата избирателни района в града и областта, това стана ясно днес пред 16 РИК, където част от хората на Стефан Янев в Пловдив дойдоха, за да се представят.

Те пристигнаха под строй, водени от областния координатор Димитър Василев. Водач на листата в града е Стефан Янев. Василев представи двете дами, които са на втора позиция в 16 и 17 МИР.

Димитър Василев Български Възход

„Това са млади, образовани хора, има и възрастни разбира се. Всички са част от нашия град. Наблегнали сме на скромността на тези хора“, коментира Василев.

На въпрос на Под тепето колко са бившите и настоящи военни в листите, той отговори „Достатъчно“.

След лидера на второ място в Пловдив е Лилия Недева, която работеше в Стопански отдел на Община Пловдив по времето, когато зам.-кмет по финанси бе Илия Кирчев, след неговото напускане, тя бе  освободена от екипа. Ето как се представи самата тя.

От „Български възход“ обещаха позитивна кампания и се ангажираха да работят за развитието на бизнеса и инвестициите в Пловдив и областта.

Листата на коалицията за 17 МИР е регистрирана по-рано. Водач там е бившият регионален министър Виолета Комитова. Втори е коалиционният партньор Румен Йончев, на трето място е историкът Яна Георгиева.

„Нека българският народ каже колко места ще бъдат отредени за „Български възход“ – така областният координатор Димитър Василев отговори на въпроса колко мандата очакват да спечелят.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по… More »

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина