ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Нов протест в защита на Цар Симеоновата градина

Граждани искат да видят черно на бяло решението за спиране на проекта за паркинг под Пеещите
 
Желаем да бъдем запознати с всеки детайл от обновяването на парка, категорични са те, обявиха готовност за диалог с общината
 
Част от гражданите, които вече година крещят срещу багерите в Цар Симеоновата градина, недоволстваха и днес под прозореца на кмета Иван Тотев. Те се събраха, за да обявят, че не са пирували при новината за спирането на проекта за гараж под Пеещите фонтани. Природозащитниците поискаха доказателство, че паркинг няма да се изгражда. Желаем да видим черно на бяло, че това съоръжение няма да се строи в бъдеще, казаха противниците на идеята за реконструкция на парка.
Когато това стане, те искат и да си изяснят подробности около обновяването на Цар Симеоновата градина и обществено обсъждане по всеки детайл в нея. Да знаем какви дървета ще са засадени, колко дълбок ще е фонтанът и още за промените, тропат с крак гражданите. Готови са на диалог с общината, за да им бъде разкрит цялостния план за обновяването на парка в най-дребни детайли и да им се даде терен да изразят мнението си публично. Дотогава протестите им няма да спрат.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина