ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеГрадътМненияНовини

Ето как изглежда „завършеният” ремонт на бул. „Марица Север” (ГАЛЕРИЯ)

Кметът Димитров и заместникът му Райчев обещаха до 30 май участъкът между моста на Герджика” и ул. Тимок” да бъде готов, но финалът все още изглежда далеч

Валентин Котов: Ще има ли санкции най-после за фирмата изпълнител?

Преди два дни ремонта на бул. „Марица Север”, в участъка от моста на Герджика до ул. „Тимок”, попадащ в рамките на Водния цикъл, трябваше да бъде завършен. С това се бяха ангажирали преди повече от месец кметът Здравко Димитров, заместникът му Пламен Райчев и фирмата изпълнител „Европейски Пътища”, при проведена инспекция на място. В един глас те обещаха, че участъкът ще бъде готов до 30 май.

„ Е, 30 май дойде и си замина и булевардът продължава да е далеч от завършен”, пише ни днес читателят ни и активен жител на Кършияка Валентин Котов.

„ Всички шахти стърчат нагоре и са потенциално опасни за пукане на гума или картер. На един от входовете както се вижда от снимките са сложени тротоарни плочки, за да може колите да могат да влизат. Имаме си и гениално откритие на българската инженерна мисъл- счупена тротоарна плочка е вградена в асфалта.

Освен това на 26 април ни обещаха да се почистват регулярно улиците от прахта и мръсотията. Естествено поредната лъжа видно от снимките. Откакто булевардът е разкопан на 1 март нито един път не е почистван, цели 3 месеца. Въпросът изниква и след като вече има линеен график за улиците и той не се спазва ще има ли санкции най-после за фирмата изпълнител?”, пита Валентин Котов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Обещаха…обещаха…
    За съжаление от малкото публични изказвания на Димитров стана ясно,че той е далеч от това да защитава интереса на пловдивчани…може би все още не му е ясна ролята на Кмет! Да оставиш цял район без вода повече от година, да оставиш хората да тънах в прах и мизерия ….. да се чудят всеки ден на кого да се обадят, кой да им помогне…аз нямам думи, с които да опиша този абсурд,в който живеем вече година! Не мога да се представя как в този проект за милиони милиони милиони левове,нямаше няколко хиляди,отделени за публичност – да се сложат едни елементарни табели,които да информират нас оФцете,кога по коя улица ще се работи,кога няма да има вода,кога да емигрираме от града,тъй като няма как да си стигнем до домовете!!!
    И само да допълня,че нищо от това нямаше да го има,тъй като пловдивчани сме разумни и търпеливи,ако фирмите изпълнители РАБОТЕХА и имаше кой да ги КОНТРОЛИРА и САНКЦИОНИРА!!!! Но когато една улица стои затворена и разкопана 4 месеца ,без да се работи по нея, а хората тънат в мизерия и прах и режим на водата….няма как просто пловдивчани да позволят града да се управлява по този начин!

  2. „Не храни напразни надежди“-една от сентенциите на старогръцки,която съм запомнил от университета .Г-н Котов,съкварталецо,не вярвай на това ,което обещават,а гледай какво правят,защото:“По делата ще ги познаете…“.Нашата улица“Карловска“я „ремонтират вече година и няколко дни-от№38 до края асфалт,от№38 до №10-сиенитни двойни павета мешани с единични,от №10 до №4-единични малки павета,до края на улицата не копаха.Г-н Ахрянов и г-нРайчев прекрасно обясняваха колко усилия са положили ,за да запазят автентичният вид на улицата и колко красива ще бъде след ремонта,г-н Райчев,заедно с представителя на фирмата изпълнител г-нШимбов на 10март2021г.пред камерите на телевизията и пред хората от улицата,тържествено обещаха -до 30.04.2021г.ремонтът да приключи,кметът……Керванът си върви,кучетата си лаят.Така ще бъде докато кучетата не започнат да хапят.

    ,което обещават,гледай какво правят,защото:“По делата ще ги познаете….“.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина