ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеГрадътЖивотЗабавлениеМненияНовини

Българите в Германия масово пред урните (ГАЛЕРИЯ)

Българите в Германия гласуват масово на днешните парламентарни избори. Дълги опашки се вият пред повечето от секциите в страната, въпреки строгите противоепидемични мерки там. Нашенци чакат да дадат гласа си още от 7 часа сутринта, когато стартира изборния ден. 

Нашите читатели Живко Стойнов и Александър Генчев ни изпратиха снимка от Франкфурт на Майн, за да илюстрират образувалата се повече от половин километър колона от хора, чакащи търпеливо пред избирателна секция.

Масовостта за тези избори е видима. В Германия има разкрити 69 секции в 51 града.

Най-много избирателни секции има във федералните провинции Баден-Вюртемберг, Бавария и Северен Рейн-Вестфалия.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

11 коментари

  1. Ей,голяма злоба,бе-какво значение има дали си в България или в друга държава -Ей,осъзнайте се бе-Всички българи да си докажат имуществото ,а не къде си.Като си в България и нямаш работа,значи тежиш на обществото,нали така?

    1. Да, прав сте,защото не познават действителността.Щом Пеевски и Слави Трифонов са кандидати,какво очаквате моля?Ами всички Турчиля които ще гласуват ?Акой има програма за ОПАЗВАНЕТО НА ПРИРОДАТА,А?

    2. Може да живеят в чужбина, но това не означава, че са се отказали от родината си. И повярвай ми, не са от хубаво там. Дано не ти се наложи да го разбереш и ти.

    3. Ти кой беше… извинявай … Да си даваш мнението….. ааа ти си от ония троловете, дето всичко знаят и могат и са много силни зад мониторите….. и клавиатурите…Да вземеш да се скриеш…там от където си изпълзял…..

    4. Тогава никой не трябва да гласува ! Ние сме в чужбина а Вие сте чужденци в собствената си държава ! Вие страх или завис чувствате към сънародниците си в чужбина ? Защото нас ни е жал за такива като Вас !

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина