ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноВластГласовеГрадътЖивотЗабавлениеИзбориМненияНовини

Иван Тотев: Основната ми мисия в Парламента е да работя за Пловдив (ВИДЕО- Епизод II)

Как вижда Иван Тотев Пловдив в следващите десет години?

Има ли бъдеще летище „Пловдив” и не е ли то партийна хранилка от дълги години?

Припозна ли държавата проекта Европейска столица на културата и защо премиерът Бойко Борисов не присъства на откриването?

Кой носи отговорност за настоящото управление на Пловдив- кметът Здравко Димитров или ГЕРБ?

На тези и много други въпроси отговаря, на партия шах в студиото „В Капана” на Под тепето, бившият градоначалник и втори в листата на ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори Иван Тотев във втората част от интервюто. Спира се в детайл на най-важния проект за града в последните години- ЕСК. Разсъждава относно конкурентите в настоящите избори и евентуалните партньорства на ГЕРБ в бъдещия парламент. Говори и за себе си.

„Да се пребориш за харесването на Борисов не е лесна работа. Аз считам, че съм праволинеен, много лоялен човек. Това, което беше за Цветанов, всички очакваха Пловдив да замине към Цветанов, но аз и на Цецо тогава му казах: „нашите пътища бяха заедно и в един момент те се разделят. Ние сме хора, никога няма да чуеш една лоша дума от мен за теб, надявам се и аз да не чуя, но просто ни се разделят пътищата“. Аз съм много праволинеен, много лоялен и взимам решения и нося отговорност, така че смятам, че съм полезен на мястото, на което седя, но то вече не е кмет на Пловдив”.

Така бившият градоначалник два мандата Иван Тотев завърши интервюто в студиото „В Капана” на Под тепето.

„Категорично не ме бройте да се занимавам с това”, подчерта той в отговор на въпроса дали ако бъде номиниран от ГЕРБ за трети мандат за кмет на Пловдив би влязъл отново в тази битка.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето.… More »

12 коментари

  1. И в първото, и във второто интервю виждам няколко сериозни проблеми:
    1. Борба за това, да те хареса Бойко Борисов. Ами не е ли малко срамно и унизително. Не е ли това подхранване на култ към личността и копиране на едно близко минало, от което всички искаме да вземем дистанция.
    2. Тотев се поти и докосва непрекъснато части от лицето си – издава неувереност и страх от онези въпроси, които не му бяха зададени.
    3. Използването на „така че“ говори за това, че нещата, които казва не са убедителни и затова му е нужно повторение и обобщение. Но това говори, че подценява хората, които ще го гледат и които сами ще си направят изводите. Не е нужно той да ги прави.
    4. Биполярното поведение – говори едно, след като е направил обратното.
    Хм, как да му се вярва?

  2. „МИСИОНЕР“ бил той, милият идиялист, възвишен, авроПОЕЗИС!

    Два мандата мисионерстване, даже узурпиране на Фондацията’2019 изясниха на Града накъде дърпа чергата тоя.

    Важното е, че ГЕРБ му дава възможносъ да се „качи на влака“ на НС и да получи защита срещу *р*восъдието с депутатски ИМУНИТЕТ. Вероятно докато настъпи ДАВНОСТ

  3. Смелият състезател с черните фигури не попита нищо за транспортния проект, въпреки че състезателят с белите фигури сам заговори за проекти..

  4. За себе си ще работи. Като Боко и Цвък. Дано участваме, заедно всички, във възмездието им. Което да е за тях, а не за наследниците им. Свише.

  5. Колкото имаме останали отломки от *р*восъдие, толкова и *р*вославие: така МУТРО’ПОЛИТ’икът заграби от Международната Академия по Архитектура базата САН КИРИКО, възстановена изцяло от джоба на българските архитекти без нито стотинка Държавна, нито Църковна . . .

  6. „Основната ми мисия в Парламента е да“ ПОСТИГНА ИМУНИТЕТ за мандат-три-четири, абе = до ДАВНОСТ.

    Битият си е бит, ***** си е ***** казваше дядо.

    Кроткот заспало АЙЛЯК „гражданство“ от съселяни като проспи и тези „избори“ с ГЕРБавата „листа“- АвтоГОЛ ще бъде надхитрена та чак до следващите …поколения (доколкото останат млади БУДАЛИ да им опъват каиша и да им плащат данъци, такси, глоби и БОРЧОВЕ)

  7. Затвор за наглия крадец и конфискация на имуществото! Колодрума и Каменица са неговите паметници на корупцията! Никой кмет не го е правил толкова безочливо!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина