ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какви са актуалните аксесоари на сезон есен/зима 2020

Когато говорим за тоалетите, винаги е редно да не забравим да обърнем внимание и на аксесоарите. Те винаги са някъде там, често като съвсем незабележимо присъствие,  но винаги с колосалната сила да направят визията ни незабравима, или да разбият на пух и прах всичките ни идеи за елегантност и стил.

В ерата, доминирана от социалните медии, традиционните модни тенденции отдавна престанаха да съществуват. Това, че нещо се е появило на подиума, невинаги е гаранция за успех, а и често се обръща много повече внимание на детайлите, от които е изградено дадено облекло, отколкото на дрехите сами по себе си. Затова и днешния текст е резултат от внимателното ни преглеждане на всички интернет източници и откриването на онези „вирусни“ продукти, които срещнахме почти навсякъде в каналите на известните модни диктаторки. Защото, ако си мислите, че тази есен ще може просто да намъкнете дънки и пуловер, без да допълните с подходящите аксесоари, значи жестоко сте се объркали.

Разберете по-долу в редовете какво избрахме като абсолютно задължително за вас и подберете това, което резонира в най-голяма степен с личния ви стил.

Бижута вериги

Аксесоарите за есен/зима 2020 смело заменят минимализма за максимализъм. Днес все повече преплетените метални детайли изместиха тънките и нежни верижки по вратове и китки. Много от популярните модни блогъри вече захвърлиха скъпоценните си камъни и ги замениха с вериги в златисти нюанси. Комбинират се изключително добре с небрежния градски шик и ги срещаме най-често извадени върху плътно прилепнали поло яки.

Слънчеви очила с верижки

Когато супермодели като Джиджи Хадид и луксозни къщи като Гучи и Шанел лансират и постоянно показват един аксесоар, то той неминуемо е предопределен за популярен. Последният такъв пример са слънчевите очила с верижки. Най-хубавото при тях е, че може да ги срещнете в най-разнообразни варианти – от такива с перли, чак до модели с камъни и мидени черупки. Това гарантира, че има за всекиго по нещо и не ги подминавайте следващия път в магазина.

Талисмани

Те може и да не са най-стилното нещо като допълнение към тоалета (феновете на нашумелия сериал Емили в Париж сигурно знаят какво имаме предвид), но безспорно превръщат визията в очарователна. Някои предпочитат шарени топченца, други залагат на плодови детайли, а най-скромните са само с миниатюрни мъниста. А вие в кой отбор сте?

Барети

Сигурно отново под влияние гореспоменатия сериал, но баретите не спират да ни се появяват както във социалните фийдове, така и през цялата седмица на модата по време ревютата на Марк Джейкъбс и Либертин. Съчетайте ги с елегантно палто и кожен клин и поли блуза и гарантирано ще сте tres chic.

Големи и обемни обици

Носихме обемни колиета и пръстени, но сега е време да обърнем внимание и на ушите. Хубавото при тях е, че позволяват доста голям набор от комбинации. За да изпъкнат добре, вдигнете косата в красива прическа, или кокетно я преметнете на една страна. Изберете големи камъни или перли и завършете със семпла бежова барета. Това е много красив тоалет и за всички дами, които искат да насочат вниманието ни към горната част от фигурата си.

Източник: mallplovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина