Гласът на Hot Chocolate разцепва Пловдив девет дни преди Края

Светска хроника

Грег Банис  пее в Планет клуб на 12 декември

Image title
Гласът и един от създателите на британската емблема в диско-фънка Hot Chocolate Грег Банис ще пее за последно преди Края на света в Пловдив. Това в кръга на шегата, естествено, защото никой вече не вярва на тази щуротия. Банис ще разцепи феновете на жанра в Планет клуб на 12 декември, като ще се появи импозантно на сцената точно в 23 ч. Билетите за шоуто на фънк гурото вече са почти изкупени от феновете. Самото парти ще продължи повече от два часа, а Грег се кани да отнесе главите на всички.

Спирката му под тепетата е част от мини турнето му. Той със сигурност не вярва в измишльотините за Свършека, тъй като иначе кинтите от хонорарите му от концертите у нас ще идат на влог на оня свят. А човекът иска да си ги похарчи с кеф. Както е правил винаги, особено когато е бил на върха. Банис е един от основателите на легендарната през 80-те и 90-те години британска фънк поп банда. Сред най-големите хитове от репертоара на групата са Every 1’s winner и You Sexy Thing, с която завладяват света и покоряват официални сингъл класации по целия свят.

Грег идва в България не за първи път. Той е пускал глас у нас още преди 10 ноември 1989 г., когато британците участват в новогодишната програма по държавната телевизия заедно с Тина Търнър.
Цените на билетите за шоуто на Банис са 20 и 30 лв.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.