Възможност за навлизане на пловдивски фирми на немския пазар

Градът Новини

Информационен ден с индивидуални срещи за компании

Инициатива в подкрепа на бизнеса в Пловдив и региона организират Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Община Пловдив. Тя ще се проведе на 10.03.2022 г. като се предвиждат индивидуални срещи за български производители или търговски фирми, желаещи да разширят своя бизнес на германския пазар. По време на събитието представител на ГБИТК ще предостави конкретни възможности и препоръки за навлизане на този пазар. Индивидуалният формат на срещите позволява интересите и нуждите на компаниите да бъдат обсъдени подробно и конфиденциално. Производители и търговци от всички подсектори на индустрията могат да се възползват от възможността.

Събитието ще се проведе онлайн. Всеки, който желае да участваможе да се регистрира на следния линк – https://forms.gle/mZWLb37EfkmZKbJQ8 или на имейл адрес [email protected]

От 2013 година отдел DЕinternational към ГБИТК активно подпомага и български фирми при създаването на бизнес контакти в Германия. Община Пловдив има дългогодишно партньорство с ГБИТК.

 

Иpточник: Пресцентър на Община Пловдив

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.