ГрадътЖивотНовини

Re:Bazaar с мисия „Спорт и планини“ този уикенд

Инициативата Re:Bazaar стартира през месец март с първо издание, посветено на световния ден на рециклирането и тема НУЛЕВИ ОТПАДЪЦИ, а през уикенда организаторите продължават серията от еко базари и месечни празници на различни знакови локации в града с пето мероприятие с мисия „Спорт и планини“.

Датите са 13 и 14 юли, а мястото – Декатлон Пловдив, където Re:Bazaar ще ви посрещне с фестивално настроение,  щандове с качествени винтидж вещи за умна употреба, образователни игри, еко активности и награди.

Събитието обещава огромен избор от възможности за забавление. Освен образователните практики, представени чрез куиз играта под надслов „Спаси книга“, ще има още детска работилница“Гуш“-Вълшебство от отпадъци, а от занималня“При Жаси“ ще покажат на децата устойчиви приложения на игри, създадени от рециклирани материали.

„Зелени“ гости ще бъдат „Зелени Балкани“с тема „Боклука в щъркеловите гнезда “ и Българското дружество за защита на птиците. От организацията Аварийно спасяване Пловдив ще направят демонстрация „Първа помощ в планината“, а по темата специален гост ще са и Национално училище за планински водачи-Черни Осъм, които ще запознаят гостите с тяхната практика и познания.

От Декатлон организират демонстрации по футбол,баскетбол, волейбол, паркур, хандбал  и скачане на батути. За всички любители на филмовото изкуство пък „Кино под звездите“ще предостави на посетителите възможност да гледат безплатно кино, посветено на планините.

KIkRKLUB ще гостуват с иновативна игра за футбол по чорапи. Програмата включва още  организиран от локални компании  турнир по мини футбол с благотворителна кауза, а от заведението Cool Down ще предоставят джаги,  за да може чил зоната да бъде още по- забавна.

На 13 юли е планирано и едно от най-вълнуващите преживявания в цялата организация на събитието, а именно нощувка под звездите в специално подготвени за целта палатки на паркинга. Бройките са ограничени, затова предварителното записване е задължително!

Добре познатите Майна Town стои зад организацията на Re:Bazaar и само този факт ви гарантира цветно забавление, а вие бъдете готови да се включите като участник или публика, за да сформира една общност и култура на осъзнато потребление и грижа за природата.

Следете профилите на мероприятието: https://www.facebook.com/rebazaarmainatown и https://www.instagram.com/re_bazaar_?igsh=cHdmdzFjanV5dGpy

…и Станете грийнжовни с Re:Bazaar.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина