АктуалноГрадътНовиниОбщина Пловдив

Общината плаща за Пробива при Водната палата до 10 дни

Остава надеждата, че фирмата няма да ги съди за неустойки. „Очаквам да се разберем за прекратяването на договора“, каза зам.-кметът по строителство Пламен Райчев

Заместник-кметът по строителство и инвестиции на Община Пламен Райчев в отговор на въпрос на Под тепето потвърди, че договорът за Пробива под Водната палата към този момент още не е прекратен и дължимите средства по него не са изплатени на фирмата. 

Припомняме, че по-рано днес мениджърът на фирмата изпълнител „ИСА 2000“ – Паун Иванов заяви пред репортер на медията ни, че Договорът за Пробива на Водната палата не е прекратен и Община Пловдив до ден днешен не е изплатила дължимото на фирмата, което по негови думи е 500 000 лева.

Друга сума цитира ресорния зам.-кмет.

До десет дни Община Пловдив ще изплати 700 000 лева на фирмата„, съобщи Пламен Райчев по време на първата копка за ремонта на „Рогошко шосе“ днес, който се изпълнява от същото дружество.

Ремонтират Рогошко шосе в две години – ВИДЕО

Трябваше да има решение на комисиите, които да одобрят разходите, които възлизат на 700 000. 160 000 лева за извършените строително-монтажни дейности, а самият проект е около 500 000 лева”, поясни Райчев.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина