АктуалноГласовеИзпод тепетоМнения

Тотев към Инчев: Ще работим в екип до края на мандата

„Или ти, ако прецениш, ще се кандидатираш за голям кмет?“ С това питане се  обърна градоначалникът към районния на „Южен“  

Въпреки че още не е минал евровотът и има няколко месеца до края на мандата на местната управа, кметът на Община Пловдив Иван Тотев вкара лека предизборна нотка в речта си по време на откриването на нова детска площадка в район „Южен“.  Тотев изчака райкмета Борислав Инчев да разкаже за инвестицията и започна от далече.

„Не съм го намислил предварително, но сега като те слушах ми дойде на ум. Въпреки че след няколко месеца ще има местни избори, ние ще имаме наша кандидатура за Южен. Или ти, ако прецениш, ще се кандидатираш за голям кмет, не знам…“

Божа работа, отвърна Инчев – единственият от шестте районни кметове, който не е от ГЕРБ .

„… е нормално да работим 4 години заедно и до края на мандата да правим всичко възможно да запазим екипа с който стартирахме преди 4 години. Защо го казвам това нещо? Защото аз много добре помня, когато стартирахме 2011-а с нашите районни кметове , първото предложение беше на Камен Шишманов, да се вземат парите от гаражите на районните кметове и да се държат без нито един лев. Това беше последната година на мандата на Атанасов.

Сега когато на последната сесия гласувахме поредните 100 000 лева и когато слушаме как районната администрация имат планове , имат и финансиране за още  дейности в една година която е изборна, трябва най-малкото всеки един да се замисли какво е различното в това управление през последните години. Как не се гледа изобщо кой от коя партия е, не се делят хората и се помага там където трябва и се прави всичко възможно да се работи в екип и да се запази този екип до края на мандата. Това е много важно! Ние ще бъдем така до предизборната кампания,“ заключи Тотев.

Накрая „големия кмет“ използва случая да благодари за работата в район Южен на „по-малкия“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Инчев е сол ташака на Тотев. Какво кандидатиране?Да ходи някъде да се скрие. Не съм гласувал навремето за него , после да се гушне с Тотев и заедно да си правят далаверите.

  2. Ще ти се мамин инчев да бъде кандидат за кмет, за да го смачкаш на изборите. Ама ако изобщо Бойко те допусне да се кандидатираш ,защото и на него му писна от чудовищните ти кражби , след 5 месеца там ще те чака твоя кошмар – Славчо Атанасов.Два пъти фалшифицираш изборите. Трети път няма да има. Сбогом мамин и с бърза крачка към затвора за дълго.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина