ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Многоетажният паркинг в Западен е напълно готов

60 лева да е месечният абонамент, предлагат от район Западен

Съоръжението започва да функционира след ката РДНСК приеме обекта

Напълно завършен е първият общински многоетажен паркинг, който се намира до комплекс Корона в район Западен. Съоръжението е готово за експлоатация, като се очаква да започне да функционира веднага след като РДНСК приеме обекта. От район Западен предлагат месечният абонамент да е на стойност 50 или 60 лева.

Проектът бе реализиран с инвестиция в размер на 3,4 милиона лева с ДДС. Триетажното съоръжение е с капацитет 150 автомобила. Паркингът няма да има разходи за персонал, тъй като системата е изцяло автоматизирана. Бариери и автомати за самотаксуване вече са монтирани в обекта. На партерно ниво има три търговски площи, които ще бъдат дадени под наем от районната администрация и ще калкулират допълнителни приходи. Очакванията са инвестицията да се изплати след около 30 години, но администрацията на Иван Тотев, която активира реализирането на паркинга, подчертаваше от самото начало, че проектът е най-вече социален.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето.… More »

2 коментари

  1. 3400000 вие сериозно ли толкова пари? Той златен този паркинг .Направете една проста сметка. Паркинг за 150 автомобила по 15 квадрата на автомобил прави 2250 квадрата.Много добра сделка за строителство е направил кмета на Западен .Браво на това момче 1500 лева на квадрат или в евро около 780 евро на квадрат.Питайте който и да е строител колко за цената на подобен строеж. Дори да сложим и към квадратурата търговските площи и подходите пак цената е много висока.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина