ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Здравко Димитров: Вторият тур е още по-важен

Вотът ясно показа, че пловдивчани искат дясно прагматично управление, което развива устойчиво града, заявява победителят на първи тур в кметската надпревара

„Благодаря на всички, които гласуваха за кмет, районни кметове и общински съветници в Пловдив. С вашия глас днес бе избран новият състав на Общинския съвет. Вотът ясно показа, че пловдивчани искат дясно прагматично управление, което развива устойчиво града. Хората искат от нас диалог, прозрачност и ясни действия за решаване на проблемите, а не политически битки и безвремие. Това ще направим!”. Това се казва в позицията на победителят в първи тур в кметската надпревара Здравко Димитров. Кандидатът за градоначалник от ГЕРБ води с около 20 % пред другия участник в предстоящия балотаж Славчо Атанасов.

„ Пловдив няма време за губене, притиснати сме от бързите темпове на икономическо развитие и нарастване на населението, ние трябва да се справим с всички произтичащи от това промени. Като кандидат за кмет по време на цялата кампания слушах пловдивчани, чух проблемите им и имам решения. Вторият тур ще бъде важен точно толкова, колкото и вчерашния. Защото бъдещият кмет ще е този, който ще провежда общинските политики и ще бъде двигателят на промените”, се казва още в пратената до медиите позиция на Здравко Димитров.

„ Пловдивчани искат да се чува гласът им. И аз ще го направя! Смятам, че имам знанията и опита да управлявам града с политическите партии, неправителствените и гражданските организации, които работят със сърце и много енергия за Пловдив! На втори тур Вашият глас е решаващ за бъдещето на града, важна е подкрепата на Вашите близки и приятели! Бъдете активни, гласувайте!”, допълва Зико.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина