ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноКултураНовини

Жена обеси куче на дърво в Раковски (Снимка 12+)

Животното е открито в 6,30 сутринта от минувачи на улицата

След разпространение на снимка в социалните мрежи, полицията издири извършителката за броени минути

За броени минути служителите на реда в Раковски установиха и задържаха жена, причинила насилствено смъртта на куче. Незабавните издирвателни действия са предприети тази сутрин, след разпространени в социалните мрежи кадри на обесеното на дърво четириного.

Жената, публикувала кадрите във Фейсбук, е написала: „Ето, как ми започва деня, часът е 6:30. Циганката обеси кученцето на сливата ми до пътната врата. Не се издържа да съжителстваш с тях“.

От районното управление в Раковски са се самосезирали по случая и веднага са започнали проверка, за да установят автора на кадрите. Също така кога и къде са били направени. След което, униформените са отвели в Районното управление на Раковски 52-годишната извършителка.

По информация на жената, разгласила за случилото се, кучето е обесено от стопанката му, след като тя се ядосала, че животното „много лаело“.

След доклад на дежурен районен прокурор е образувано досъдебно производство по чл. 325б, ал.1 от НК.

Цялостното изясняване на обстоятелствата около случая продължава разследващ полицай.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Трябва явно саморазправа в тази държава, защото съдебната система не функционира. Гражданска саморазправя – да я пребият с камъни!

  2. И какво? Пак ще я пуснете да си ходи, нали? Нали по чл. еди кой си, би трябвало да са в затвора тези психопати? Кога ще се спази този закон или само тези, които са във ваша изгода, като данъците, например, се зачитат? А за това ли плащаме данъци? Да ги храним и поим и всичките да ни избият?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина