ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноНовини

Шест нови случая на COVID-19, заразените вече са 37

Общо шест нови случая на заразени с COVID-19 бяха потвърдени от ВМА и Националната лаборатория, където в момента се очаква потвърждение и на още 9 проби. Това съобщи председателят на Националния кризисен щаб за коронавируса генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски. С новите шест случая заразените у нас стават 37, а вече има и два смъртни случая вследствие усложнение от коронавируса.

Различна е възрастовата група на новите установени, като при някои от тях може много ясно да се проследи връзката  – двама са близки на вече настанени във ВМА, за другите заразата е съвсем неочаквана, добави генералът. Състоянието им е средно тежко, без нужда от дихателна реанимация. Изследваните проби са общо 157 в София. Във Варна – 9, в Стара Загора – 17. Всички проби от Варна и Стара Загора са отрицателни.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Защо здравни работници са толкова безотговорни?Няма маски.Добре.На първо време те самите могат да си направят маски с подръчни материали.Но разбира се пак чакат някой друг да се погрижи за тях.Всеки се надява да не му се случи и като се случи трябва да има виновен.Всички трябва да помислят за собствената си защита.Не чакайте друг да мисли за вас!

  2. Защо здравни работници са толкова безотговорни?Няма маски.Добре.На първо време те самите могат да си направят маски с подръчни материали.Но разбира се пак чакат някой друг да се погрижи за тях.Всеки се надява да не му се случи и като се случи трябва да има виновен.Всички трябва да помислят за собствената си защита.Не чакайте друг ДДС мисли за вас!

  3. КОЛКО РАДОСТНО, САМО ДВЕСТА =200= ТЕСТА ЗА БГ?
    Корейците тестират поголовно населението по 20,000 на ДЕН, а китайците – много повече, защото инкубацията му е поне една седмица от зараза до разболяване с признаци.
    ЦЯЛА СЕДМИЦА.
    Носи, разнася, раздава го цяла седмица.
    РежимътБоБоТРИ ни е издокарал да нямаме МИЛИОНИ тест китс за проби; а пандемията е в ТРЕТИ МЕСЕЦ.
    Били проверили 200 двеста души – с какви, с албански тестове?
    Само в Правителствена?
    Само за ПолиБюро на САРБ („Селянки за Амер.Р.Б.“)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина