ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътМненияНовиниПод ножа

Общината в патова ситуация с концесията на спирките

Здравко Димитров: Нямаме контакт с Лафка Маркет

Кметът Здравко Димитров обясни пред журналисти днес, че от дружеството Лафка Маркет не са се свързали с Общината до този момент относно концесията на спирките от градски транспорт.  Градоначалникът каза, че ако дружеството затвори обектите си , ще се търсят варианти за прекратяване на договора и търсене на нов концесионер. Вчера от компанията обявиха, че прекратяват дейността си, а днес вече всички павилиони в Пловдив са затворени. Това отваря въпроса с поддръжката на спирките в града и поставя в сложна ситуация Община Пловдив. От там обявиха, че тепърва ще решават как да се справят с казуса.

Официален сигнал от концесионера нямаме до този момент. Сигнали имаме само от медиите. Ако фирмата се откаже от концесията, ще търсим варианти за нова концесия или търг на обектите, допълни Здравко Димитров.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето.… More »

2 коментари

  1. Огледай (с ГугълМапс) в Ню Йорк спирките: те представляват остъклен ЗАСЛОН (със или без електроника кога идва таратайката) без да са магазини или дюкяни или …имоти на ДЕбеЛЯН БЕЙевский, Главен Собственик на БГстан.

  2. …затова се е забарикадирал зад десетина заместници -дано някой нещо да върши, че горкият баскетболен микроцефал за нищо не става…
    Интерсно как ли ще краде (инджинерингът поне беше ловък и хитър) – дали както кокошкарската схема да закупи на чиновничките 10 лаптопа по …4 бона всеки?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина