ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноКриминалеНовини

Изнасилвачите от немския град Мюлхайм се завърнали в Столипиново

Ромските тийнейджъри дори не са останали за последните дни в училище

Групата тийнейджъри от Столипиново, които са уличени в изнасилване на 18-годишна девойка от немския град Мюлхайм, са изчезнали от адресите си. Това съобщиха пред Под тепето местни журналисти в Германия.

Припомняме, че на 5 юли 2019-а вечерта, Мюлхайм бе потресен от брутално изнасилване. Група младежи нападат 18-годишна девойка в самия център на града, завличат я в храсти, изключително жестоко я пребиват и малтретират сексуално.

Снимката от местопрестъплението е на Bild.de.

Полицията успява да задържи извършителите, които според немските служби за сигурност са на възраст между 12 и 14 години, живеят в страната им от няколко години, но са родени в пловдивския квартал Столипиново. Най-големият от тях има още две криминални прояви в Германия, извършени преди две години, но полицията не дава подробности какви са били те.

Тъй като двама от извършителите са под 14-годишна възраст и не могат да бъдат подведени под отговорност в Германия, те са предадени на родителите им. Останалите трима прекарват нощта в затвора, но след това са освободени, за да изчакат да завърши разследването.

Според информацията на немските ни колеги, те са напуснали жилищата, които обитават в един и същи квартал, няколко дни след като са били освободени. Няма ги и семействата им. Ромските тийнейджъри дори не са останали за последните дни в училище, показала проверката на власите.

Предполага се, че те са се завърнали в Столипиново.

Снимката на корицата е стоп кадър н видеоклип, направен в квартала на 14-годишния от негови приятели, две седмици преди инцидента. На клипа той рапира с нецензурни изрази на немски, а зад кадър на български се обяснява, че е надрусан.

Германия, потресена от групово изнасилване, извършено от тийнейджъри от Столипиново

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

12 коментари

  1. ами направете нещо, кфо само драскате…вие от изгрев и не само…едно време мангала не смееше да плъзне по главната…вижте ги сега…и вас ще дойдат да наебат…напълно заслужено…драскачи..аз нямам расови предрасъдаци, ама всяко стадо си има мърша, просто при мангала мършата е 99%

  2. Преди време бях подмамена от един младеж да отида до микробус. За 5 секунди бях натикана в буса. Докато успея да се опомня вече лежах по гръб а четирима мургави млади мъже ми дърпаха дънките.блузата. Дърпах се..ритах.. но те бяха подивели..Насила ми разтвориха краката и …проникваха в мен един след друг .. Беше като лош сън ! Даже не помня как се прибрах накрая.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина