Актуалновашите снимкиГрадътКриминалеНовини

Наглите – с джип на Главната в Пловдив

Шофьорът на този черен джип „Мерцедес“ е решил, че е недосегаем и за него законите в страната и наредбите на общината не важат.

Водачът е паркирал най-безцеремонно в пешеходната зона до аптека Марица, току на подстъпа за Пешеходния мост.

Снимките са направени в 9 часа и 50 минути днес.

Шофьорът на джипа си седи в купето на топло, точно пред леко открехната врата на адвокатска кантора.

Читателите на Под тепето, които ни ги изпратиха, твърдят, че това не се случва за пръв път.

Припомняме, че шофьор на голям бял джип премина по Главната пешеходна улица през октомври, свирейки с клаксон и още няма информация да е санкциониран – Голям джип прекоси безскрупулно Главната пред Общината. Само месец по-късно се разрази голям скандал, след като двама млади мъже с G-класа газиха паметника на Съединението. Те бяха задържани и ги грозят наказания, които по закон може да бъдат до 5 години затвор.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

20 коментари

  1. Предимно Българина е смел и активен през мониторите. Лице в лице се мишкари и свива като типичен роб смирен и най селото което е способен да направи е тайно от разстояние да си извади телефончето взето на изплащане и да щракне в бързина някоя и друга снимка. Като имате претенции защо не попитате водача защо е спрял и каква е причината, или просто да му отправите забележка. И винаги на дребния така наречен Български човечец му е трън в очите по успешния човек с по големи възможности от него. Но скъпи сънародници за това не е виновен човека със скъпата кола а виновни сте самите вие, бедни душици които не сте способни да усъществите собствения си успех, защото сте родини от роби и живеете с това бреме вечно.

    1. Е,това безспорно е най-малоумния коментар в историята на всички коментари по всички въпроси,от Потопа насам!Госпожо,още приживе ви кацат мухите!

      1. Софче ма, тя таа „г-жа“ както я преценяваш може и да е НЕомъжена и да не я сака никой =сиреч „Г-ЦА“ тъй като е всъщност ТрансДжендър …Г-Н

        1. Дипломиран „балетМАЙСТОР“ сме от Хабилитираните ПРОФЕСОРЯ на Трихълмието!

          ХИБРИДЕН „Спец“ по машинно инджинерство, всичкология и многознайство с трета спициялнос ясновидство, хиромантия и порнология

      1. Как „какъв чеченец“ бе будала + я с колко Заслуги пред Империята сполучих да ме произведат ПочетенЧЕЧЕН

        Завиждай!

  2. думата „джип“ е смъртно оскърбление за Марка Мерцедес, което може да предизвика солено съдебно обезщетение (в бяла даржава с нормално *р*восъдие, без *р*вославие).

    ДЖИП е Марка армейски таратайки ф САЩ, която и досега бълва посредствени СУВ (=Спорт Утилити Веикъл). Даже алабамците няма да нарекат някой СУВ ЛандРейнджър „ДЖИП“ = таков дзвер нема!

  3. Жално е,че в любимото красиво Филибе са се натракали нагли селяндури,оставили волът и овцата на къра и си отворили нов градски кър с мерцедеси.Управата какви ли бакшиши взима да си стои тихо без да прави нищо!Е, нема такава държава!

    1. Като не познавате хората с G класата по добре си запазете шибаните коментари за вас,това са хора който помагат на бездомни човечета по цял ден,а не като вас нехранимайковци който още живеят с родителите си и не са хващали работа и стоят цял ден да хейтят

  4. По същия начин наскоро наблюдавах в пешеходната зона нс Пазарджик, в близост до бившето кино ОФ и магазин ЕВРОЛЕНД, се придвижи „ЛИНЕЙКА!“ На Бърза помощ с най – нагъл транспортен ход в абсолютна пешеходна зона, без да има каквато о да е реакция!

    1. Не може да сравняваш линейка, която сигурно е била там с причина, с автомобил който няма работа на пешеходна зона. Линейката може да мине на червено, може да влезе в забранена улица и т.н., с цел да са възможно най-близо до сграда от която да изнесат човек на носилка.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина