АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Дани Каназирева: Не съм решила дали ще съм част листите на ГЕРБ

„Не съм решила дали ще съм част от листите на ГЕРБ. Все още обмислям дали да не се фокусирам изцяло на местно ниво, където е силата ми“.

Така Дани Каназирева коментира политическото си бъдеще, потърсена от Под тепето по повод информация в друга пловдивска медия, че няма да е водач на листата на ГЕРБ в областта, откъдето три пъти влезе в Народното събрание. Вместо това на Каназирева й се предлага да е кандидат за народен представител от листата на партията в града.

“ Да, имам предложение да съм част от листата на ГЕРБ в града, но все още мисля дали искам отново да бъда част от парламента“, допълни бившата народна представителка.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

4 коментари

  1. Никой никъде не те иска. Да те проверят от проскубана от момичетата на Ванко 1 отхКомина, как стана милионерка. Смени всички партии, алчно женище.

  2. И без Здравка/Дани; и без Маминия инджинеринг; и без ЦвеЦве; и без БоБо ГЕРБавата листа си продължава да бъде Черен Списък без никакви шансове в изборите.

    Населението вдяна вече къде са крадците, Градът е напълно оглозган.

    СТИГА!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина