Актуално

Шаферки превземат Драмата

Театърът става женско царство за нов спектакъл на Атанас Атанасов


В женско царство ще се превърне пловдивският театър  в началото на септември. Тогава е предвидена премиерата на новия спектакъл на маестро Атанас Атанасов „Пет жени в еднакви рокли“ по носителя на Оскар за „Американски прелести“ Алън Бол. Ивана Папазова, Елена Атанасова, Мариана Йотова, Алиса Атанасова, Анелия Ташева ще  гонят единствения  мъж в представлението Леарт Докле, влезли в костюмите на шаферки на сценографа Петър Митев.
Влюбени, раними, чувствени, романтични, алчни, безпардонни, Пияни и опиянени, обсебени от желание, те се втурват след очарователния мъж, за да го притежават. Пет жени говорят така, както само истинските жени умеят да говорят. И ще ви просълзят от смях, гарантират от театъра.

„Пет жени в еднакви рокли” е поглед през ключалката на сватбения будоар. Въпреки перфектните сюжетни ходове на Алън Бол, предизвестеният успех на тази пиеса е невъзможен без мощното присъствие на силни актриси. На талантливи актриси! На актриси, които природата е белязала със женственост, сексапил, очарование, доброта. Щастлив съм, че ги срещнах в този театър, казва режисьорът Атанас Атанасов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина