Актуално

ASIA: Хелоу Пловдив!

Джон Уетън и компания настроиха инструменти в Концертна зала


Хелоу Пловдив. Много сме щастливи да сме тук и да направим първи стъпки преди шоуто с тези отлични музиканти. Утре ще видите и чуете нещо изключително. Така супер музикантите от ASIA се обърнаха към фенове пред Концертна зала, където днес проведоха първата си пълна репетиция с пловдивските филхармоници. Джон Уетън, Карл Палмър, Сам Коулсън и Джоф Даунс пощъкаха из града, но не успяха да видят нищо, тъй като закъсняваха за свирнята с филхармониците. Извън залата ги причакваха колекционери на подписи, а вътре- заклети ейшисти. Чакаше ги и диригентът Левон Манукян, който не скри, че за него е чест да се качи на една сцена с една от любимите си банди.

Image title
Британците нямаха време за никакви увертюри и директно се гмурнаха на сцената, настроиха инструментите и забиха. Под тепето естествено бе единствената медия на уникалното музикално събитие- Ейша загряват за концерт в бившия Партиен дом. От екипа им не скриха, че все още не са опознали града, тъй като мислят само за работа. Ще го сторят утре, след срещата с медиите. Очакват много от публиката утре, защото ще дадат всичко от себе си. Концертът ще бъде невероятен. Гарантираме ви, казаха на ухо на Под тепето англичани от обкръжението на Ейша. А ние успяхме да щракнем парчетата, които ще звучат утре вечерта на Античния- само емблематичните хитове на групата, които живеят вече 3 десетилетия. Сред тях са култовите Heat of The Moment, Sole Survivvor, Only Time Will Tell, Don’t Cry, The Smile Has Left Your Eyes и Heroine.

Image title
Новият китарист на бандата Сам Коулсън се превърна в любимец на филхармониците. Тъй като дори голобрад той е съвършен виртоуз.Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина