Младите таланти от Арт Войс Център пяха за пловдивчани и госите на града (ГАЛЕРИЯ)

Култура Новини

В първия работен ден след празниците днес на сцената пред община Пловдив се изявиха талантливите възпитаници на пловдивската музикална школа Арт Войс Център с ръководител, музикален педагог и ментор Румяна Иванова.

В днешния концерт пяха Деница Караславова, Петър Бечев, Андреана Бакалова, Ивана Муцкова, Невена Александрова, Радостина Гунгалова и Виктория Демирова, които с много настроение и професионализъм изпълниха разнообразен репертоар от коледни песни, световни хитове и българска музика, под бурните аплодисменти на публиката.

Събитието е част от празничната програма, която Община Пловдив организира в дните от 24 до 31 декември за пловдивчани и гости на града.

От създаването си до днес Арт Войс Център се превърнаха в национални любимци с многобройните си успехи у нас и по света. Малката и изключително талантлива Лидия Ганева участва и представи достойно страната ни в Детската Евровизия. Елия, Никол, Валентина и Елеонора от 4 Magic станаха победителки в X Factor. Даниела Пирянкова в Шоуто на Слави. Мирослава Тодорова беше също една от любимките в X Factor. Пловдивските дарования печелят с лекота конкурси и надпревари у нас и в чужбина всеки път, когато се явяват.  В момента над 70 деца се обучават в Арт Войс Център, а успехите не спират.

16-годишната Деница Караславова, която заедно с Петър Бечев бе и водеща на днешния концерт,  се прочу с перфектното си представяне за отбора на Поли Генова в „Гласът на България“. Графа, който също е ментор в шоуто, не се обръща за нея по време на кастингите на тъмно, но следващите изпълнения на Деница го убеждават да ѝ предложи договор с неговата продуцентска компания „Монте мюзик“. В края на миналия месец  младата певица представи дебютния си клип „Може да ми се обадиш“. Песента тя изпълни и днес за пловдивчани от сцената пред община Пловдив. Ивана Муцкова е дългогодишен лауреат и на провеждащия се ежегодно в града под тепетата франкофонски фестивал „Златен ключ“. От сцената прозвуча и акапелно изпълнение на песента „Вечеряй, Радо“, превърнала се в запазена марка на Арт Войс Център.

След тях на сцената до елхата започна концертът на Трио „Сопрано“ – Габриела Пеева – лиричен сопран, Биляна Андрончева – спинтов сопран и Петя Вардева – лиричен сопран.

На 28 декември празничната програма продължава с още два концерта:

12:00 – 13:30 ч. – Концерт на Детска вокална група „Бамбини“ с  ръководител Снежана Донева

16:00 – 17:30 ч.  – Концерт на рок група  Nana & The Gang.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.