Подтепето

криминале

11 Апр, 2018

Разпространиха снимка на избягалия от затвора в Пловдив

Полицията търси съдействие от гражданите за информация

Анонимността е гарантирана

След 18 часа вчера в полицията било съобщено, че 42-годишният лишен от свобода Георги Танчев не се е прибрал в затвора в Пловдив, след приключване на работа на външен обект край града.

Мъжът е среден на ръст, с нормално телосложение, кестенява коса и тъмни очи.

Гражданите, които разполагат с информация за местонахождението му, могат да сигнализират в дежурната част на ОДМВР – Пловдив на телефони 032/632210 и 032/932323, в най-близкото районно полицейско управление или на тел. 112.

Анонимността е гарантирана.

Няма направени коментари
Още от рубриката "криминале"

Подобни новини

11 Апр, 2018

Избягал е затворник от Пловдив

Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за бягството на 42-годишен мъж, който не се е прибрал в общежитието след работа

До момента той е бил осъждан многократно за престъпления против собствеността и притежаване на наркотични вещества

След 18 ч. вчера е получен сигнал в полицията, че 42-годишен лишен от свобода не се е прибрал в затвора след работа на външен обект. Предприети са действия за издирването му, съобщиха от ОД на МВР в Пловдив.

Междувременно от Районна прокуратура-Пловдив обявиха, че наблюдават досъдебно производство за бягство на затворник -  престъпление по чл. 297 ал. 1 от Наказателния кодекс. До момента е установено, че на 10 април 2018 г., Георги Т., на 42 г., който изтърпява влязла в сила присъда за държане на наркотични ...

» повече
02 Апр, 2018

Затворник подпали килията си в Пловдив, евакуираха цялото крило

Няма пострадали обитатели и служители

Страстната седмица в Пловдив започна меко казано интересно в Затвора. В 11,15 часа е подаден сигнал от мястото за лишаване от свобода за възникнал пожар. Огънят е бил в една от килиите на общежитието, където пребивават затворниците на лек режим. Предполага се, че инцидентът е станал от незагасена цигара.

До пристигането на огнеборците, обитателите на цялото крило, близо стотина души, са били изведени в двора на затвора. Евакуация е била проведена от персонала на затвора и то основно заради това, че е имало задимяване на етажа, на който се развива пожара, уточни говорителят на Пловдивската пожарна инсп. Цвятко Дешев.

Предотвратено е разрастването на пожара и той е потушен. Изгоряло е основно обзавеждането на килията ...

» повече
09 Май, 2017

Затворник залюби 14-годишна между две ефективни присъди, направи й дете

Незаконна любов навлече прокурорски неприятности на и без това имащ сериозни проблеми със Закона 28-годишен мъж. Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Иван Н. заради връзката му с 14-годишно момиче, на което направил и дете. Искрата между двамата пламнала през септември 2013 г. Иван е обвинен в това, че като пълнолетно лице, без да е сключило брак е заживял на съпружески начала с лице от женски пол ненавършило 16-годишна възраст – престъпление по чл.191 ал.1 от Наказателния кодекс, уточняват от държавното обвинение.

През юли 2013 г. Иван изтърпял наказание „лишаване от свобода“ в затвора в Пазарджик и се прибрал в дома си в село Ягодово. Тъкмо излязъл на свобода, той се запознал с 14-годишна местна Лолита. Завел ...

» повече
21 Апр, 2015

Затворник участвал в десетки кражби в „свободното си време” извън зандана

Полицията разби банда за взломове, поне 38 удара на сметката им

Бандити се опитали да избягат от органите на реда, изловиха ги

28-годишен мъж, който в момента излежава присъдата си в пловдивския затвор, е участвал в десетки  взломни кражби в „сбоводното си време” извън зандана. Това разкри пловдивската полиция, която разби сериозна банда, на чиято сметка поне на този етап се водят 38 удара на различни търговски  обекти. Успешната акция е осъществена в сряда от служители на ОДМВР – Пловдив. Тя е била като холивудски екшън, тъй като бандюгите се опитали да ибягат. Автопатрул на Второ районно се опитал да спре за проверка лек автомобил Фитан около 2.30 часа, на ул. Явор. Вместо да се подчини на подадения със стоп ...

» повече