Подтепето

криминале

15 Апр, 2018

Пожар изпепели известна дюнерджийница в Смирненски

За щастие пострадали от инцидента няма

Дюнерджийница е пламнала снощи около 21 часа в квартал Западен. Пожарът е възникнал в заведение за бързо хранене на Пещерско шосе, след като се е запалила скара в кухнята. За щастие от инцидента пострадали няма, съобщиха от полицията.

Заведението е едно от популярните в квартала. Още след възникването на място са реагирали служителите, съобщи сайтът Gustonews. Те веднага са започнали да гасят с наличната противопожарна техника на дюнерджийницата. 

снимка: архив

Няма направени коментари
Още от рубриката "криминале"

Подобни новини

21 Юни, 2018

Стрелба пред дюнерджийница в Пловдив след скандал между клиенти и персонал

Мъж е стрелял от личния си мерцедес във въздуха, пострадали няма

Клиент на пловдивска дюнерджийница на бул. „Пещерско шосе“ е стрелял с пистолет след скандал в нощта на сряда срещу четвъртък. За служая потвърдиха от пресцентъра на МВР и заявиха, че вече се води проверка по случая от служители на Второ районно управление.

До инцидента се е стигнало след разразил се скандал и размяна на заплахи. Клиент от заведението е стрелял във въздуха от мерцедеса си. Все още се проверява самоличността на участниците в инцидента. От случая пострадали няма.

Същият обект претърпя инцидент преди около 2 месеца. Тогава там избухна среднощен пожар, който бе овладян навреме. За случая може да си припомните от публикациите на „Под тепето“ по-долу.

» повече