Стинг излиза с Шаги на сцената на Античния театър през юни

Живот

Музикантът от Ямайка се включва към европейското турне на британската легенда  

Съвместният албум на двамата 44/876, излиза на 20-ти април

Звездата от Ямайка Shaggy ще се присъедини към турнето на Стинг това лято, което ще посети редица исторически места из цяла Европа. На 19-ти и 20-ти юни в Пловдив двамата ще се качат заедно на сцената на Античния театър . Двамата артисти ще изпълнят на живо парчета от техния предстоящ съвместен албум 44/876, който излиза на 20-ти април. По време на турнето,  бандите на Шаги и Стинг ще свирят заедно едни от най-великите им хитове като "Every Breath You Take," "Englishman in New York," "Message in a Bottle,” “It Wasn’t Me,” "Mr. Boombastic" и "Angel.”

Стинг и Шаги първоначално започват да работят заедно по тяхната съвместна нова песен “Don’t Make Me Wait” – посветена на карибското звучене, което е повлияло и на двамата – а в последствие записват цял албум, изпълнен с мелодичност, страхотно настроение и вдъхновяваща музика.

Те разширяват съвместната си работа по време на турнето, като ще пътуват заедно със смесена банда, включваща музикантите на Стинг Доминик Милър (китара), Джош Фрийс (барабани) и Ръфъс Милъл (китара) и музикантите на Шаги- Моник Мюзик (беквокали), Джийн Нобел (беквокали) и Кевън Уебстър (клавир).

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.