Подтепето

ГРАДЪТ

08 Юли, 2017

Централен пловдивски булевард е наводнен (ВИДЕО)

„Васил Априлов“ преди моста на УХТ се превърна във воден басейн

Преминаването е затруднено

В късния съботен следобед един от централните пловдивски булеварди заприлича на река. “Васил Апривлов“ е наводнен в участъка от кръстовището с „Шести септември“ до моста над река Марица.

Читатели ни изпратиха кадрите на булеварда, чийто тротоари са залети към 20,30 часа в събота вечер. Водата по това време продължава да залива булеварда.

Положението изглежда като след потоп, но в Пловдив от дни не е валяло. По предварителна информация става дума за голяма авария на ВиК-мрежата в района. Десетки жители на квартала са подали сигнали.

Авариен екип на водоснабдителното дружество пристигна на мястото, а пловдивчани от Мараша съобщават, че в района няма вода.

В момента движението по булеварда е затруднено. 

Видео от наводнението може да видите ТУК.

  • 09 Юли, 2017 | Mp
    I vse taka nqma voda...
Още от рубриката "ГРАДЪТ"

Подобни новини

09 Авг, 2017

Поредна авария на „Васил Априлов“ в един и същи участък

Пак гейзер и асфалт във въздуха

В и К работи по отстраняването, не е ясно до кога

Движението в района е затруднено

Участъкът от бул.“Васил Априлов“, заключен между кръстовището с „Шести септември“ и моста на УХТ, днес преди обяд отново приличаше на река. Водата бликаше мощно през асфалта в западното платно, а автомобилите бяха принудени да намалят скоростта, за да преминават. Следствие на аварията, вода започна да наводнява и съседната улица "Паганини", а пешеходците бяха принудени да обикалят из квартала, за да пресекат, разказаха очевидци пред Под тепето.

Предполага се, че отново е спукан главен водопровод, тъй като асфалта пак е разцепен. Точно преди месец в същия участък на булеварда, но в източното платно, огромно парче асфалт излетя във ...

» повече