ГласовеГрадътМненияНовиниПод ножа

Протестиращи от квартал Смирненски поискаха обяснение от арх. Балчева за нов строеж

Гражданите се срещнаха с зам.-кмета по устройство на територията пред офиса ѝ на площад „Централен“

Зелена площ в квартал „Ручей“ се превръща в нова жилищна кооперация. Как от парк теренът е станал за застрояване обаче е мистерия за жителите от квартал Смирненски.

С въпроси за тази промяна те се срещнаха вчера с арх. Невена Балчева, зам.-кмет по устройство на територията. Гражданите от Смирненски пресрещнаха пред входа на Партийния дом зам.-кмета, заедно с протестиращи от Кършиака и парка зад хотел Санкт Петербург.

Арх. Невена Балчева бе категорична пред тях, че няма общо със случая. Нейните функции в местната власт и управлението били други, въпреки настойчивите коментари от граждани, че все пак като зам.-кмет по устройство на територията тя има отношение към презастрояването. Тя все пак покани гражданите в офиса си на площад „Централен“, за да прегледат документи по въпроса.

фд

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Корпулентният колега г-н проф. д-р ДЕбеЛЯН БЕЙевский, Народен Представител в 44НС от ДПС =Далавери, Привилегии, Салтанати= хич даже не благоволяваше ДА ХОДИ НА РАБОТА.
    Даже за заплата не стъпваше.
    Балчева като се барикадира от досадници #КОЙ може да каже „копче“? Я Бойково, я Дюбай, я . . . колкави чифлици по Джендем тепе цунаха по-първи люде подобрили прашно махленско игрище ужким за пенис-клуб

  2. „…няма общо със случая. Нейните функции в местната власт и управлението били други …“ И СЕ СЪСТОЯТ В ДОСТЪП ДО ВЕДОМОСТТА ЗА ЗАПЛАТА.
    ПО ВЪПРОСИ НА ГРАДОразСТРОЙСТВОТО ТЯ СТРОГО СЕ ПРИДЪРЖА КЪМ ПРИНЦИПА „ШИРОКО ЗАТВОРЕНИ ОЧИ“
    =ПЕРДЕ= както казваше баба.
    #КОЙ позволи баскетБОЛНИЯТ мозъклия да се обзаведе с 9 Девет (повтарям: ДЕВЕТ) ЗАМ-ове плюс калабалък РАЙ-ове) НЕКАДЪРНИЦИ, пък сега да драпа и за 113 милиона които е величествено НЕСПОСОБЕН да вложи за изграждане на жизнено необходимата МЕТРО ЛИНИЯ ОТ ТЕРМИНАЛА ДО ИМПЕРИАЛА?
    И поне на един потребен за магаренцата ни …ХИПОДРУМ?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина