АктуалноГрадътМненияНовиниПод ножа

Дрифтаджии използват Гребната за автомобилна писта, ще ги глобяват

Шумът от автомобилите предизвикал множество сигнали, полиция и община заедно ще следят за реда

Сигнали за дрифтове край Гребната база вдигнаха на крак полиция и общински служби. Множество сигнали от живущи в района и гости на хотела в близост са причина за реакцията от институциите. Автомобилисти се забавляват в региона от известно време, вдигайки много шум и застрашавайки сигурността в движението с незаконни гонки и дрифтове.

„Ще направим необходимото, за да осъществим контрол и да предотвратим подобни смущаващи мероприятия. Всеки, който види и е свидетел на подобно, може да сигнализира МВР“, посочи още заместник-кметът.

На определени места вече са поставени знаци, указващи забрана за престой и паркиране с уточнение на часа – от 22.00 часа вечерта до 06.00 часа сутринта. Това ще позволи органите на реда за глобяват при нарушение на правилата, като за целта най-близкото Районно управление на полицията вече е уведомено да предприеме необходимите мерки своевременно.

В същото врече читатели на Под тепето ни сигнализираха за особено силен шум, създаван от младеж с АТВ в центъра на града вчера вечерта. Той е форсирал моторната четириколка по „Гладстон“ и малките улички в квартала около Пожарната. „Беше невъобразим шум“, подчертаха авторите на сигнала.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. тези обаждащите се да споделят все пак на нас, простосмъртните как то1но се добраха до китните си местенца с триметрови дувари каза:

    А наглите мутробарони, които нагло и незаконно се намърдаха в гората зад лендамрк хотела и до тоците зад екото, тях кой ще ги провери откъде имат милиони и как точно получиха разрешителни за строеж в Парк “ Отдих И Култура“ ?!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина